News

Aldi verkoopt nu een witte chocoladelikeur (en de smaak lijkt op milkyway)

Chocolade-liefhebbers opgelet: wij hebben een drankje gevonden waar jij waarschijnlijk héél erg blij van zult worden. Als je niet vies bent van alcohol, in ieder geval. De Aldi verkoopt nu namelijk een witte chocoladelikeur, met een smaak die neigt naar de smaak van milkyway. Dat kan niet anders dan heel lekker smaken, toch?

NIX Onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Dit drankje is lekker om tijdens speciale gelegenheden als kerst of sinterklaasavond te drinken, maar ook gewoon lekker voor een zaterdagavond op de bank. Het romige drankje bestaat uit een combinatie van verschillende witte chocolade en natuurlijk alcohol. Op de van Aldi staat de beschrijving: 'Een prachtig luxueuze romige mix van alcohol, dubbele room en witte chocoladesmaakstoffen. De perfecte traktatie voor mensen met een zoetere tand. Wordt het best gekoeld geserveerd op ijs.'

Witte chocoladelikeur van Aldi

Helaas is deze lekkernij (nog) niet te verkrijgen in de filialen van Aldi in Nederland. In de Aldi in Engeland liggen de flessen al wel in de schappen en zijn ze ook te bestellen via de website. Voor één fles van 70cl betaal je daar €7,80. Nu nog hopen dat de witte chocoladelikeur in Nederland in de winkels komt te liggen.

aldi wittechocolade chocoladelikeur

Beeld: Aldi, iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved