News

Finally: De Friends reünie is vanaf déze datum te bekijken

Heb jij alle afleveringen van Friends wel twintig keer gezien en quote jij de serie dagelijks? (Guilty!) Dan hebben wij geweldig nieuws... er komt ein-de-lijk een Friends reünie. En snel ook.

Lees hier alles over de Friends reünie

Rumours over een Friends reünie gingen al een tijdje rond maar zekerheid kregen we niet. Tot vandaag. Mark your calenders, maart 2021 kunnen we dan ein-de-lijk genieten van onze zes favoriete vrienden in een reünie-special. Dit maakte Matthew Perry (a.k.a. Chandler Bing) bekend via Twitter. 

 

Eigenlijk stonden de opnames gepland voor afgelopen maart. Nu lijkt het er dus op dat de opnames van de special ongeveer een jaar verschoven zijn. Dit allemaal dankzij corona. Jennifer Aniston (Rachel Green) zei - over het uitstellen van de opnames - in een interview met Deadline het volgende: "Dit is geen veilige tijd. Punt. Daar komt het op neer. Het is geen veilige tijd om het te doen." Inmiddels zijn de tijden wat aan het veranderen en kunnen we nu dus écht officieel gaan aftellen! Yay!

Het verhaal

Als je hoopt om in de nieuwe aflevering te zien hoe het nu gaat met Ross, Chandler, Joey, Phoebe, Monica en Rachel dan moeten we je teleurstellen. Het wordt een echte Friends reünie. Het is dus geen vervolg op de verhaallijn die 25 jaar geleden begon. Oké, misschien een beetje sad, maar wat kunnen we dan wél verwachten? HBO Max heeft in een statement laten weten dat alle hoofdrolspelers uit de serie erbij zullen zijn. En dan niet als hun karakter, maar gewoon als zichzelf. De groep zal samen herinnering ophalen en een kijkje achter de schermen geven. We can't wait!

De Friends reünie zal te zien zijn via HBO Max. In de tussentijd een spelletje spelen om de tijd te doden? We got you. Check deze speciale Friends editie van Monopoly!

Bron: vogue.nl

Bron: vogue.nl
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved