Lifestyle

Rupert Grint heeft een Instagram-account aangemaakt maar zijn dochtertje is de grote ster

Woehoe! Het heeft héél lang geduurd, maar Rupert Grint is nu eindelijk op Instagram te vinden. Yay. De Harry Potter acteur plaatste gister zijn Instagram debuut selfie samen met zijn schattige dochtertje Wednesday. Cuteness overload! 

Rupert Grint on the gram 

Na tien jaar is het eindelijk zo ver. Rupert Grint heeft een Instagram account aangemaakt. We love it. De eerste foto die hij met de wereld deelt is een selfie met zijn pasgeboren dochtertje Wednesday. So cute. In de caption staat geschreven: ''hey Instagram... Ik ben 10 jaar te laat, maar ik ben er nu. Grint on the Gram! Ik ben hier om jullie allemaal te introduceren aan Wednesday G. Grint. Blijf veilig, Rupert''. Deze schattige family picture is special, want Rupert houdt zijn privéleven normaal gesproken het liefst zoveel mogelijk geheim. 

Welkom Weasley

Op Instagram volgers hoefde Rupert trouwens niet lang te wachten. Want, binnen een paar uur had hij er maar liefst twee miljoen. Wait what?! Ja, dat zijn er echt ontzettend veel. Ook aan leuke comments geen gebrek. Want, onder zijn eerste schattige selfie blijven de lieve woorden binnen stromen. Tom Felton A.K.A Draco Malfoy plaatst de reactie: "Welkom Weasley, het werd een keer tijd. Veel liefs aan Wednesday."

Hatty Potter op Instagram 

Rupert Grint was by the way niet de enige Harry Potter acteur zonder Instagram account. Wow. Ook Daniel Radcliff is niet on the gram te vinden.  Dat is toch best bijzonder in 2020?! Emma Watson is daarentegen heel actief op Instagram, alleen deelt ook zij haar privéleven niet. Wat ze wel deelt? Nou, vooral heel veel activistische posts. Wie wel alles aan de wereld laat zien is Tom Felton. Ook op TikTok is de acteur super actief. In grappige video's geeft Tom regelmatig antwoord op Harry Potter fans. We love that. Want, stiekem zijn we natuurlijk allemaal gek op the slytherin house

Bron: GLAMOUR | Beeld: BrunoPress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved