Celebs

Emma Watson moest in therapie door haar rol in Harry Potter

Toen de makers van Harry Potter ooit begonnen met het maken van de films, wisten ze misschien niet dat het zo'n groot succes zou worden. De acteurs van de films hebben jarenlang gespeeld in de films, waardoor dit ook hun leven flink heeft beïnvloed. Emma Watson doet nu een boekje open over hoe ze door de 'Harry Potter-rollercoaster' in therapie belandde. 

Het leven als kindster voor Emma Watson
Emma Watson heeft zich opengesteld over de druk die ze voelde in haar jeugd als wereldberoemde ster uit de reeks Harry Potter films. De actrice was nog maar negen jaar oud toen ze werd gecast voor de eerste film van Harry Potter. Terwijl ze aan het gymmen was op school werd ze uit een rij gepikt om auditie te doen voor de rol van Hermelien.

emma watson therapie

Struggles en therapie
In een interview met de Britse Vogue is ze open over haar struggles over haar bekendheid op jonge leeftijd, waardoor ze zich ook erg schuldig voelde. "Ik heb in therapie gezeten en voelde me er echt schuldig over", zei Emma. "Ik dacht waarom ik? Iemand anders zou het liever willen en er meer van hebben genoten dan ik. Ik heb veel geworsteld met het schuldgevoel. Ik dacht: ik zou hier veel meer van moeten genieten. Ik zou opgewonden moeten zijn, maar ik heb het eigenlijk echt heel moeilijk", vertelt ze. 

Emma's identiteit was een houvast
Hierdoor wendde Emma zich erg tot haar familie en leven voor Harry Potter. Zij hielpen haar zich te herinneren wat haar identiteit was. "Ik dacht: ik ben iemands dochter. Ik ben de dochter van mijn moeder, ik ben de dochter van mijn vader, ik ben een zus. Ik behoor tot een gezin. Ik kom uit een plaats, ik heb wortels," zei Emma. "Er is een heel groot bestaan ​​en een identiteit dat ik met me mee draag, en die heel belangrijk is. Dat heeft niks te maken met het leven daarbuiten."
 

Bron: dailymail.co.uk | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved