News

Deze nieuwe variant van Monopoly is speciaal voor slechte verliezers

Een spel speel je om te winnen, maar helaas zul je er ook aan moeten geloven als je verliest. En de een, die is daar nou eenmaal beter in dan de ander. Kun jij ook niet tegen je verlies? Dan hebben wij een spel gevonden dat helemaal voor jou geknipt is. Deze nieuwe variant van Monopoly is namelijk speciaal voor verliezers: maak kennis met 'Monopoly voor Slechte Verliezers'.

Als jij geregeld met bordspellen door de kamer hebt gegooid, en lichtelijk geïrriteerd of zelfs boos bent als je een spelletje verliest, dan ben je ongetwijfeld te bestempelen als 'slechte verliezer'. Daar is helemaal niks mis mee hoor: laten we zeggen dat je gewoon lekker fanatiek bent. En deze nieuwe variant van Monopoly moet jij dan zeker weten kunnen winnen.

Monopoly voor Slechte Verliezers

Bij de variant Monopoly voor Slechte Verliezers is er eigenlijk sprake van een omgekeerde wereld. Waar je bij de normale versie juist baalt als je verliest, zul je bij dit spel blij zijn. Moet je naar de gevangenis, huur betalen of ben je bankroet? Dat is alleen maar goed bij deze editie! Een heerlijk spel, als je het ons vraagt. Je koopt het spel onder andere via Bol.com, voor €29,99. Kun je eindelijk winnen van al die betweters, en dat alleen maar door te 'verliezen' ;-).

monopoly verliezers

Beeld: Bol.com
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved