News

Gek op kaas? Met dit kaas-abonnement kom jij al die weken thuis wel door

Waar wordt een echte kaasliefhebber blij van? Van kaas, natuurlijk. Dus hoe geweldig zou het dan zijn om wekelijks kaas op de deurmat te ontvangen? Het klinkt misschien als een droom, maar het is écht mogelijk om een heus 'kaas-abonnement' te nemen. Een abonnement dat ervoor zorgt dat jij nooit verlegen komt te zitten om kaas, en dat je altijd een stukkie in huis hebt!

Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk binnen zijn, en zo min mogelijk de straat op gaan. Maar of dat ervoor zorgt dat jij geen kaas meer in huis kan halen? Absoluut niet. De kaas komt namelijk gewoon jouw kant op. De Firma Kaas heeft het geniale idee bedacht om kaas-abonnementen beschikbaar te stellen. Ben je geabonneerd? Dan krijg je wekelijks een stuk kaas op de deurmat.

Kaas-abonnement

Het concept werkt heel simpel. Op de website kies je welk type kaas je het lekkerst vindt. Je kunt hierbij kiezen uit jong belegen, oude en belegen kaas. Kies vervolgens uit van welke boer jij de kaas wilt ontvangen en voila: jouw bestelling is gereed. Vink aan of je de kaas iedere week of om de 2 weken wilt ontvangen. Bezorging is gratis. Wij zijn fan en zouden héél graag een pakketje met kaas ontvangen!

defirmakaas kaas

Beeld: Firmakaas
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved