News

Fred van Leer's ziekenhuis avontuur: zo zit het écht

Hatverwarmende berichten, lieve vrienden om zich heen en stoppen met doorsturen van het filmpje. Dat is wat de lieve Fred op dit moment echt nodig heeft. Wat een bak ellende krijgt hij de afgelopen tijd over zich heen. Het begon allemaal met de gelekte privévideo en daar stopte het niet. Gisteren hebben inbrekers geprobeerd Fred van Leer te beroven. The nerve!

Fred van Leer: ziekenhuis en inbraak

Enkele tijd geleden kwam naar buiten dat er een privévideo van Fred was gelekt en door heel Nederland werd verspreid. Shame on you als jij hieraan mee hebt gedaan. Via zijn Instagram liet Fred weten even een mediastop te willen door de gebeurtenis, maar het bleef niet lang stil. Al snel doken er foto's op van Fred die uit zijn huis getakeld werd en het nieuws dat hij opgenomen moest worden, omdat hij zichzelf iets aangedaan heeft. No worries, want Fred van Leer's ziekenhuis avontuur ging zeker niet daarover. Pfieuw!

Fred van Leer ziekenhuis
Inmiddels is Fred van Leer weer thuis en heeft hij door middel van een mooi en emotioneel filmpje zijn verhaal gedeeld die je hieronder kunt bekijken. Voor de echte fans: pak de tissues erbij. Fred zijn tranen zijn zo hartverscheurend dat wij ook een traantje laten. Het filmpje bevat een ontroerende en krachtige boodschap. Hij laat weten er alles aan te doen om hieruit te komen. Hij rust nodig heeft en ondanks alles zin in de toekomst. Hij heeft besloten geen aangifte te doen over de beelden die van hem verspreid zijn. Hij gaat voor happiness en niet voor zijn gelijk. Dat kunnen we alleen maar bewonderen. #teamfred!

De pers was er gisteren weer snel bij om leugens te verspreiden, dus was Fred genoodzaakt een filmpje te delen om zijn volgers op de hoogte te stellen van een poging tot inbraak. 'Twee jongens in PostNL pakjes, met een pruik op. Een hele lelijke by the way.' Hierbij is Fred bedreigd met een vuurwapen, maar heeft geen klappen gekregen zoals de media verzonnen heeft. Wel heeft hij een gekneusde rib, omdat hij over een bloempot is gevallen. Er zijn wel mensen gewond geraakt die van de trap zijn gevallen. Fred heeft gelijk aangifte gedaan en voelt zich erg sterk. Bekijk hier het filmpje.

Lieve Fred, wij wensen jou heel veel sterkte en al het geluk van de wereld. Dag schat ;).

Beeld: Brunopress
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved