Series & Films

Dit is wanneer Alles Uit De Kast seizoen 2 met Fred van Leer weer begint op TLC

Het zonnige weer is voorbij en dus wordt het tijd om op de bank te kruipen (onder een warm dekentje) en naar je favoriete tv-programma's te kijken. Heb je geen idee wat je moet kijken? Dan hebben we heel goed nieuws, want op TLC begint bijna het tweede seizoen van Alles Uit De Kast met Fred van Leer. Lees hieronder alles over het nieuwe seizoen. 

Alles Uit De Kast seizoen 2
Het tweede seizoen van Alles Uit De Kast gaat bijna van start. Fred van Leer gaat bij 18 verschillende vrouwen langs die zich niet prettig voelen in hun kleding en hulp nodig hebben. Fred is de redder in nood en geeft de vrouwen kledingadvies en zorgt ervoor dat ze zich eindelijk weer prettig voelen in hun outfits, de beste versie van zichzelf worden door de transformatie en weer gaan stralen. 

Wanneer op TLC?
Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op Alles Uit De Kast seizoen 2. Het nieuwe seizoen begint namelijk 22 oktober op TLC. Kan je niet wachten? Op Dplay komen de vrouwen van seizoen 1 terug om aan Fred te laten zien hoe hun leven wel of niet is veranderd door hem. Zeker de moeite waard om te kijken voor het nieuwe seizoen weer van start gaat. 

Trailer Alles Uit De Kast seizoen 2
Check hieronder alvast de trailer voor het nieuwe seizoen van de show. Zoals je kan verwachten van Fred zitten er ook genoeg grappige momenten in de afleveringen, maar krijg je ook de heftige verhalen van de vrouwen te horen voordat de transformatie begint. 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met TLC

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved