Beauty

Wij ontdekten de perfecte mascara die jouw leven direct makkelijker gaat maken

De zoektocht naar dé perfecte mascara lijkt eindeloos te zijn. Je hebt jouw fave nog niet gevonden en elke keer dat je voor het schap staat, zakt de moed je steeds verder in de schoenen. Ze beloven allemaal huge wimpers, maar jouw sprietjes veranderen alleen in clumpy spinnenpoten. Girlscene to the rescue, want er bestaat een mascara die je zelf kan samenstellen!

We weten niet hoe het met jullie zit: maar wij dragen áltijd mascara. Ook nu we thuis aan het werk zijn, is het gewoon super lekker om met een uitgeslapen blik je werkdag te beginnen. Al was het maar voor die eindeloze stroom Zoom-meetings of je dagelijkse rondje door de stad. Denk jij er net zo over en heb je moeite met het vinden van de perfecte mascara? Say no more, want wij hebben dé perfecte oplossing voor je: een mascara die je zelf kunt samenstellen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door FRIDAY mascara (@fridaymascara) op

FRIDAY mascara: stel je eigen mascara samen

Wij hadden er ook nog nooit eerder van gehoord, maar we sprongen een gat in de lucht bij dit nieuws. Yep, met FRIDAY Mascara kan je een mascara samenstellen die bij élke situatie past. Als je alleen een digitale meeting hebt met je klasgenoten, dan vind je het waarschijnlijk wel voldoende om een frisse blik te hebben, maar soms ben je gewoon in the mood voor een vavavoom look. Of misschien heb je online wel die ene hottie gevonden en gaan jullie op pad voor een anderhalve meter date. Dan wil je gewoon lashes to kill.

Zo werkt het
Bij FRIDAY Mascara kun je kiezen uit 6 formules en 8 borsteltjes. Op deze manier kan je maar liefst 48 (!) combinaties maken. Ook tof is dat meer dan de helft van de mascara's vegan is. Lekker bezig FRIDAY! Als je op déze manier niet een mascara vindt die perfect bij jouw wimpers past, dan weten wij het ook niet meer. Van FRIDAY Mascara mochten wij twee combi's maken en deze hebben we uitgebreid voor jullie getest.

FRIDAY Mascara Define & Length

Belofte: De woorden 'define' en 'length' beloven vooral lekker lange wimpers en de puntjes op de i zetten voor een dagelijkse wakkere blik.
Prijs: €10,50 bij een herhaal service en 12,50 als je 'm los bestelt
Mascaraborstel: Het is een recht en dun borsteltje
Formule: Droog.
Buildable: Niet per se. Als je te veel laagjes gebruikt, dan krijg je spinnenpoten. Wees dus voorzichtig met kammen.
Resultaat: Je wimpers zijn écht een stuk langer zoals je in de foto hierboven ook goed kunt zien. Wanneer je recht naar voren kijkt, komt het resultaat het beste uit de verf. Deze mascara krult niet méga erg, maar hij geeft je wel een frissere blik. Ideaal dus voor die Zoom-meeting met je klasgenoten of dat blokje om. Een goede all day mascara. 
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 8/10

FRIDAY Mascara Curling

Belofte: Als we FRIDAY Mascara moeten geloven, dan kan je met deze mascara de échte vavavoom look verwachten. Perfect dus voor het weekend of een leuke date. Wij zijn benieuwd!
Prijs: €10,50 bij een herhaal service en 12,50 als je 'm los bestelt
Mascaraborstel: De 'curling-techniek' zegt al dat het borsteltje gebogen is, zodat die wimpers lekker kunnen gaan krullen.
Formule: Een beetje nat.
Buildable: Jazeker! Deze mascara is ideaal om laagjes mee te bouwen.
Resultaat: Hier worden we blij van! Je moet wel voorzichtig zijn, want de mascara is vrij nat. Pas dus op voor vlekjes en laat de mascara goed drogen voor je de deur uitgaat. Maar daardoor kun je wel lekker veel lagen aanbrengen. Hoe meer lagen, hoe spectaculairder de look. Op de foto ben ik na een paar laagjes maar gestopt, want deze mascara is meer iets voor een spannende date of een leuk feestje (wanneer dit weer kan). Echt top dit!
Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 9/10

Herhaalservice
Misschien herken je het irritante moment wel dat je mascara ineens op is, nét terwijl je ergens heen moet. Handig is dan om voor de herhaalservice van FRIDAY Mascara te kiezen, zodat je nooit meer zonder mascara zit. Je kan hierbij kiezen of je 'm elke maand wil hebben of om de twee of drie maanden. Gelukkig zit je nergens aan vast, want je kan de herhaalservice any time opzeggen of pauzeren. Je hoeft alleen aan te geven hoe vaak je jouw ideale combi wilt ontvangen en hij valt zo vaak in de bus als jij dat wil. De verzendkosten mag je vergeten. Ideaal! 

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met FRIDAY Mascara

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved