Beauty

Lifesaver: dit bekende middel helpt tegen roos

Schilfertjes op je hoofdhuid die af en toe vallen op je capuchon. Je hebt alles tegen roos al uitgeprobeerd, maar moet je er dan maar gewoon mee leven? Nee hoor, want het is nu de tijd om dit middel eens in te slaan. Lees snel mee, want wij vertellen je welk goedkoop middel nu écht helpt. 

Mondwater helpt tegen roos op je hoofdhuid

Heb jij altijd al last van roos en weet je niet meer wat je er nou tegen kunt doen? Het klinkt misschien een beetje gek, maar wij hebben de oplossing. Want mondwater it is... Het mondwatermerk Listerine maakte in de jaren 50 bekend dat dit middel niet alleen voor de frisse adem werkt. Je kan het namelijk ook in je haar smeren. Yes, mondwater helpt tegen roos! Het middel heeft een ontstekingsremmende werking, waardoor de roos niet meer te zien is. 

Mondwater spuitflesje in haar sprayen

En nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat je de hele fles als een shampoo gebruikt. Hoe je het precies aanpakt laat beautyblogger Farah Dhukai zien in haar video op Instagram. Was je haar eerst met shampoo en verzorg de punten met een conditioner. Zoals je hoogstwaarschijnlijk altijd al doet. Vul daarna een spuitflesje voor de helft met mondwater en de andere helft met water. Vervolgens spray je een beetje in je haar, laat het intrekken en klaar is kees. Super easy!

Bekijk hier het filmpje van Farah Dhukai:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Farah Dhukai (@farahdhukai) op

Weten wat je kunt doen tegen vet haar? Lees het hier

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved