News

Yay! Ariana Grande komt met een nieuw album én een film

Wij deden gisteren een vreugedansje toen Ariana Grande op haar Twitter-account aankondigde dat er een nieuw album aankomt. Ein-de-lijk! Vandaag komt de zangeres met nóg meer goed nieuws, want ze heeft namelijk een filmrol te pakken!

Ariana Grande gaat in een film spelen

Netflix heeft aangekondigd dat zangeres Ariana Grande een rolletje in een film te pakken heeft! De film, Don't Look Up, gaat over twee astronauten die erachter komen dat de wereld over zes maanden geraakt wordt door een meteoriet. Het is nog niet duidelijk of Ariana zichzelf zal spelen, of dat ze los mag gaan met haar acteerskills. Niet alleen Ariana heeft een rol te pakken, maar ook Jennifer Lawrence, Matthew Perry, Leonardo Di Caprio, Timothee Chalamet, Cate Blanchett en Meryl Streep zijn van de partij. Dit kan alleen maar een steengoede film worden als je het ons vraagt. De opnames starten volgende maand al.

Nieuw album van Ariana Grande

Nog minstens zo leuk is dat er een nieuw album van Ariana Grande aankomt! Gisteren schreef ze op haar socials: "Ik kan niet wachten om jullie deze maand mijn album te geven." Het wordt dan alweer haar zesde album. We keep you posted als we meer weten, ofcourse!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Beeld: GettyImages
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved