Lifestyle

Herfstvakantie? Deze coronaproof dingen kun je doen

Woehoe! De herfstvakantie is er. Zo chill is het om even niet met school bezig te hoeven zijn. Alleen, wat ga je doen nu de maatregelen weer strenger worden? Wij helpen je een handje op weg. Dit zijn namelijk 10 superleuke coronaproof activiteiten.

1. Lees een boek 

Een boek lezen doe je waarschijnlijk alleen als het van school moet, maar trust us it's so much fun. Het is namelijk echt heerlijk om jezelf te verliezen in een verhaal. Heb je bijvoorbeeld de Harry Potter boeken al gelezen? Kleine tip van ons: probeer ze eens in het Engels. Zelfhulpboeken zijn by the way ook amazing. 

2. Doe een workout  

Niks is fijner dan het gevoel wat je krijgt na een goede workout. Wist je dat er ook workouts zijn, die je niet eens het gevoel geven dat je sport? Je weet wel, van die activiteiten die gewoon leuk, maar stiekem ook een beetje zwaar zijn. Zoals skeeleren bijvoorbeeld. Super fun en goed voor je body

3. Bakkers klaar? Bakken maar 

Yummy! Taarten bakken is niet alleen leuk, het is ook nog eens lekker. Heb je thuis al eens een New York cheesecake recept geprobeerd? Deze moet in de oven. Yes, een cheesecake die in de oven gaat. Gek he? Wel echt superlekker. 

4. Tutorials nu écht zelf namaken 

De herfstvakantie is de perfecte tijd om je make-up skills te verbeteren. Heb je altijd al een winged eyeliner willen maken? Now is the time. Een paar keer oefenen met een tutorial en je bent zo pro. 

herfstvakantie leuke dingen thuis

5. Ga online shoppen

Shopping is always a good idea. Niet het meest goedkope idee, maar wel een hele leuke. Gelukkig hebben heel veel webshops op dit moment mid season sale. Dan kun je de leuke koopjes voordelig inslaan. 

6. Verkoop oude kleding

Oude kleding verkopen ruimt je kast lekker op. Een opgeruimde kast, betekent ruimte voor nieuwe kleding. Yes. Wat het nog leuker maakt is dat je die nieuwe kleding ook nog eens shoppen met de opbrengsten van je oude. #winning

7. Neem een self care avond

Plan een spa dagje voor jezelf. Hoe? Nou, sluit jezelf eens op in de badkamer en ga helemaal los. Muziekje op, of zet je favourite serietje aan om lekker in de mood te komen. Laat het bad vollopen, gooi er een bath bomb in. Genieten maar. 

8. Maak een fotoalbum

Maak een selectie van de leukste foto's uit je telefoon. De cutie foto's met je bestie bijvoorbeeld. Laat ze afdrukken en plak ze in een fotoalbum. Super old school, we know. Geloof ons, het is leuk om te doen, maar nog leuker om straks doorheen te bladeren. 

9. Podcasts luisteren

Luister jij al naar een podcast? Niet? Dan moet je dit zeker eens proberen. Het is heerlijk om met je oortjes in naar een verhaal te luisteren, terwijl je bijvoorbeeld aan het opruimen bent. Happier is een van onze favorieten. 

10. Knutselen

Oké deze klinkt kinderachtig... Dat is knutselen dus echt niet. Heb je ooit van een art journal gehoord? Dit is een klein boekje waar je van alles mee kunt. Wat dan? Nou, je kunt er in tekenen, schilderen, maar ook collages in plakken bijvoorbeeld. Art journaling is fun en zeker niet kinderachtig. 

Beeld: IStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved