News

Dit ideale kussen maakt samen slapen met je partner nóg fijner

Als je een relatie hebt, is er niets fijner dan 's avonds lekker tegen je lief aankruipen en samen in slaap vallen. Er zijn verschillende slaaphoudingen samen, maar een groot favoriet van veel stellen is 'lepeltje lepeltje'. Heel fijn, maar soms ook een beetje onhandig. Want: waar laat je dat ene arm nou, zonder dat jullie er beide last van hebben? No worries voor diegenen die dit probleem herkennen: dit ideale kussen maakt samen slapen met je partner namelijk nóg fijner.

Samen slapen is hartstikke gezellig, maar soms lig je elkaar gewoon in de weg. Net die ene hand die in je zij steekt, of net dat arm weer in je nek. Vervelend, want jullie willen wel gewoon lekker tegen elkaar aan kunnen kruipen. Met dit kussen zijn alle problemen verleden tijd. Het kussen is namelijk speciaal gemaakt voor stelletjes die niet van elkaar af kunnen blijven terwijl ze liggen te slapen ;-).

Speciaal kussen voor stellen

Maar wat kan er nou zo speciaal zijn aan een kussen? Want, een kussen is een kussen. Toch? Nou, nee. Als je even goed naar dit kussen kijkt zie je wat er zo bijzonder aan is: er zit een speciaal armgat aan de onder kant van het kussen. Heel handig, want op die manier kunnen jullie lepeltje lepeltje liggen, zonder dat jullie hoeven te zoeken naar een fijne houding voor het arm van 'de big spoon'. En ook fijn voor degene die de kleine lepel is, want je wordt niet meer wakker met nekpijn. Een geweldige uitvinding, als je het ons vraagt.

Het speciale kussen is te koop bij AliExpress, voor €38,36. Een koopje, want jullie krijgen er een hele fijne nachtrust voor terug. 

kussen relatie slapenkussen slapen relatie
Bron, beeld: AliExpress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved