Lifestyle

Dit dekbed biedt de uitkomst voor jou en je lief

Lovers opgelet: dé uitvinding van de eeuw is hier. Hoe herkenbaar: jij hebt het standaard te koud en je lief heeft het standaard te warm, maar jullie delen wel één bed en één deken. Dus lepeltje-lepeltje liggen is echt een no go voor jullie. Super jammer, want jullie kruipen het liefst dicht tegen elkaar aan. Het bedrijf Smart Duvet heeft hier dé oplossing voor, zodat jullie toch elkaar in de nacht kunnen opzoeken zonder het te warm of te koud te krijgen. Komt maar door!

Smart Duvet heeft namelijk een deken waarvan je de temperatuur kan instellen. En wel aan twee kanten! Hoe je dit doet is super simpel, namelijk via een app op je telefoon. Liever wat warmer? Dan kan, want door het blazen van warme lucht in de opening van jouw kant van het dekbed wordt de boel opgewarmd.  Je hoeft overigens niet bang te zijn dat je gaat zweten, want ook hieraan is gedacht. 

smart duvet

Wat al helemaal geweldig is, is dat het dekbed zichzelf gladtrekt door een speciaal hiervoor geïntegreerd systeem. Dus je hoeft nóóit meer je bed op te maken, WINNING! 

Wij snappen dat je nu helemaal om bent en er één wil aanschaffen. Echter kan dit wegens groot succes alleen nog maar in Engeland. Oh en niet geheel onbelangrijk: een tweepersoons dekbed kost een schamele €260,00 en een eenpersoons kost €240,00. 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook