News

Genieten: dit is de nieuwe (heerlijke) collectie geurkaarsen van de IKEA

De ideale herfstavond is toch wel een avond waarop je in een comfy outfit op de bank kunt kruipen, een dekentje om je heen kunt slaan, alle kaarsen aansteekt en kunt genieten van een lekkere film. Kaarsen zijn onmisbaar tijdens een 'thuisdag'. En wat nóg beter is dan een 'gewone kaars' is een heerlijke geurkaars. Goed nieuws: IKEA heeft een nieuwe collectie geurkaarsen uitgebracht. We like!

Als jij een liefhebber bent van geurkaarsen, en er geen avond voorbij gaat waarop jij je geurkaarsen aansteekt, dan word je sowieso heel enthousiast van dit leuke nieuwtje. De IKEA heeft namelijk de nieuwe collectie 'OSYNLIG' uitgebracht, met daarin 13 nieuwe geurkaarsen. Er zullen ons nog genoeg regenachtige dagen te wachten staan, dus ook genoeg tijd om lekker te genieten van alle nieuwe geuren!

IKEA nieuwe collectie geurkaarsen

Collectie OSYNLIG is een samenwerking met Ben Gorham, oprichter van het luxe modehuis Byredo. OSYNLIG is een vertaling voor 'onzichtbaar', en dat heeft alles te maken met de nieuwe geuren uit de collectie. Op de website van IKEA staat de uitleg: 'De 13 geurkaarsen in de collectie werden gemaakt om emoties uit te lokken die moeilijk onder woorden te brengen zijn - zoals nostalgie en dromen - en vooral om de ervaring van het thuis zijn te verhogen'.

De geuren zijn verdeeld in drie verschillende categoriën, namelijk: fris, bloemig en houtig. De geurkaarsen zitten in potjes van keramiek, en zijn versierd in twee kleuren die met de bijbehorende kaars te maken hebben. De potten waar de geurkaarsen in zitten zijn niet alleen super leuk, maar ook nog eens super handig. Wanneer de geurkaars opgebrand is, kun je de potten namelijk een tweede leven geven. Ook nog eens helemaal leuk voor je interieur!

Vanaf november ligt de nieuwe collectie OSYNLIG in de filialen van IKEA. Hebben! 

geurkaarsen ikeageurkaarsen ikea

Bron, beeld: IKEA

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved