News

Donut lovers opgelet: Dunkin' Donuts opent drive thru

Woon jij in de omgeving van Nijmegen tot aan Den Bosch? Ga dan maar goed in je stoel zitten, want, Dunkin' Donuts komt jouw kant op. No more tripjes naar de randstad dus. Vanaf nu kun je de donuts én heerlijke coffee bij jou in de buurt halen. 

Dunkin' Donuts opent drive thru op Roompot Vakantiepark in Schajik 

Vanaf zaterdag 10 oktober kun je op het buitenterrein van Roompot Vakantiepark in Schajik terecht voor heerlijke donuts en coffee. Hier komt namelijk een Dunkin' Donuts pop-up store. Niet zomaar eentje, maar een drive thru. Wow! Cool he? We love it. Superhandig en niet te vergeten, coronaproof is de drive thru zeker. Hoe werkt het? Je kunt de donuts en coffee vanuit je auto bestellen door een QR-code te scannen. Wil je toch liever even binnen zitten? Dat mag ook. Binnen kun je namelijk heel gemakkelijk 1,5 meter afstand houden. Er zijn namelijk guidelines op de grond gemaakt en dit maakt afstand houden easy voor je. Is er ook een openingsactie vraag je je misschien af? Yes, Natuurlijk. Download de app en krijg een gratis drankje. Er komt nog meer... Namelijk: de eerste vijfentwintig klanten krijgen bij aankoop van een doos donuts, een gratis doos cadeau. Yummy. Iedereen die tussen 12:00 en 13:00 langskomt en een doos van twaalf donuts koopt, krijgt er een van zes cadeau. Dat zijn nog eens heerlijke cadeautjes right

dunkin donuts drive thru

Als je straks voor die drive thru staat is het misschien chill om alvast te weten wat je wil bestellen. Een donut met aardbeien vulling? Of toch misschien een cronut? Deze quiz vertelt jou welke Dunkin' donut er het best bij je past. 

Bron: Dunkin' Donuts | Beeld: IStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved