Lifestyle

Deze iPhone apps maken jouw leven een stuk gemakkelijker

Wat zijn nou écht de apps die elke vrouw op haar telefoon zou moeten hebben? Er zijn tegenwoordig zóveel apps op de markt, dat het soms lastig is om te weten welke je nu moet hebben. No worries: wij zetten de vijf leukste en handigste iPhone apps voor je op een rijtje. Ze maken je leven ook nog eens een stuk makkelijker. Downloaden maar!

1. Mypill 

Wij hoeven je natuurlijk niet te uit te leggen dat het niet goed voor je is om de pil te vergeten. We weten allemaal dat je daardoor zwanger kunt raken. Ben jij nou zo iemand die de pil regelmatig vergeet te slikken? Mypill zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt. De app blijft namelijk snoozen tot dat je je pil ingenomen hebt. Handig toch? 

2. Plant nanny

Waterdrinken is súper belangrijk voor je, maar het blijft lastig. We hebben allemaal weleens moeite om ons ertoe te zetten. Plant Nanny helpt je daarbij! De app stuurt je elk uur een reminder om water te drinken en telkens als je een glas water drinkt kun je dit toevoegen in de app. Als je dat niet doet, gaat je plantje dood! Sad. Drink je een glas, dan groeit je plantje. Extra motivatie dus!

3. 7 minute workout 

Nu de corona besmettingen weer aan het oplopen zijn, snappen wij het helemaal als je liever niet meer naar de sportschool gaat. De 7 minute workout app geeft je hele fijne mini workouts. Deze zijn super makkelijk thuis te doen en je hebt er geen gewichten voor nodig. Dan kun je wel gewoon in shape blijven, maar hoef je niet de gym in. 

3. Pinterest 

Pinterest is een hele chille app als je moodboards wil maken. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken als je je kamer wil oppimpen en benieuwd bent naar wat je nu eigenlijk mooi vindt. Dit kun je doen door categoriën aan te maken en hier al je inspiratie in te plaatsen. Deze kun je trouwens ook gewoon gebruiken voor leuke quotes, of mooie telefoon achtergrondjes. 

fijnste apps voor vrouwen4. Fruitz

De app Fruitz kun je een beetje vergelijken met Tinder. Want, je swipet naar rechts als je iemand cute vindt. Naar links als je denkt no thank you. Nu komt de twist want, is het je doel om real love te vinden? Ben je opzoek naar gezelligheid? Liever friends with benefits of probeer je een one night stand te scoren? Al deze intenties hebben een emoji gekregen in de app. Zo kun je dus makkelijk checken of die cutie wel écht de persoon is waar jij naar op zoek bent. Dat scheelt een hoop gebroken harten. 

5. Alarmy

Deze is speciaal voor alle snooze-koninginnen. Met deze uitgebreide wekker kom je namelijk nooit meer te laat! Je zet een wekker die alleen kan worden uitgezet als je een opdracht uitvoert. Zo moet je wel wakker worden. Naast die twee opties heb je ook nog de keuze om eerst een barcode of QR-code te scannen of je telefoon te schudden om je wekker uit te schakelen

6. United wardrobe

Voor alle fashion lovers onder ons, United Wardrobe is dé app voor jou. Je kunt hier lekker vintage shoppen, maar ook zelf je kleding verkopen. Hoe dat in zijn werk gaat? Nou, je fotografeert de kleding die je zelf niet draagt. Deze zet je vervolgens te koop in de app. Wat United zo fijn maakt, is dat je als verkoper altijd beschermd bent. Komt de kleding niet aan bij de koper? Dan ben je bij United nooit je geld kwijt. 

7. Pick Your Moment

Deze app is perfect als je graag fotografeert. Iedere dag krijg je op een random tijdstip een melding dat het tijd is voor een ‘pic-moment’. Als je dan de app opent om een foto te maken, heb je 10 seconden de tijd om vast te leggen wat je aan het doen bent. Geen tijd dus om te veel na te denken over wat je aan het doen bent. Spontane foto gegarandeerd!

Ben jij helemaal verslaafd aan de Instagram app, maar lukt het niet om dé perfecte Insta foto te maken? Hier vind je al onze tips en tricks om je feed te rocken. Apple lover? Klik hier als je benieuwd bent naar de iPhone 12.

Beeld: IStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved