Lifestyle

Dit herken je als je een hondenmens bent

Ben jij een echt hondenmens? Zeg jij zelfs nee tegen een crush als diegene niet houdt van jouw hond? Dan zul je de onderstaande dingen zeker herkennen. Lees je mee? 

Dit herken je als je een hondenmens bent 

1. Alle honden die je tegenkomt, geef je aandacht 
'Aah wat cute!', zeg jij bij elke hond die je tegenkomt. Je rent ernaartoe en je knuffelt ze totdat ze geen zin meer hebben. Wat houd jij toch van honden, niks leukers!

2. Jij spendeert uren aan het zoeken naar leuke hondenfilmpjes
Jij kan heel hard lachen om honden die leuke kunstjes doen en andere grappige dingen. Dit is jouw ultieme vrijetijdsbesteding. Honden kunnen zoveel meer dan katten denk jij dan altijd...

3. Jij geeft honden heel veel aandacht
Jij knuffelt zo graag met honden dat je dit het liefst de hele dag doet. De honden hoeven nooit in hun mand van jou, want je knuffelt ze veel te graag. Misschien geef je ze wel iets te veel aandacht, want ze luisteren ineens niet meer zo goed. Oeps... 

4. Jij leert honden graag nieuwe kunstjes
Na het kijken van al die hondenfilmpjes wil jij ook wel dat je hond zulke leuke kunstjes kan. Oefenen, oefenen, oefenen, daar ben je de hele tijd mee bezig. Honden zijn ook zo leuk! 

5. Je hebt zelf een hond, of zeurt contstant of je er eentje mag
Je houd zoveel van honden dat je er graag eentje (of meerderen) in huis hebt. Honden zijn je beste maatjes en je houdt enorm van ze. Als je er nog geen hebt, zeur je de hele dag of je er wel een mag. Je moet en zal een hond hebben. 

Lees hier welke hond het beste bij jou past volgens je sterrenbeeld.

hondenmens  6. Op je telefoon staan bijna alleen maar foto's van je hond
Als je hond weer eens een keer wat leuks doet, maak je er meteen een foto van. Dat is alleen heel vaak, dus jouw telefoon ontploft van de leuke hondenfoto's. 

7. Iemand die niet op kan schieten met jouw hond, skip je liever
Voor je hond ga je in het vuur, want hij is jouw beste vriend. Iemand die niet van honden houdt en niet van jouw hond specifiek, is niet geschikt voor jou. Jij en je honden zijn beste maatjes en dat kan ook best zonder dat ene persoon. Jij houdt van je hond, maar je hond houdt ook van jou.

8. De helft van de dingen die je Googled gaan over je hond
Jij bent benieuwd waarom je hond dingen doet en je leert graag meer over hem. Wat betekent het als hij zijn staart naar beneden doet? Jij zoekt het op. Mag een hond wel gras eten? Jij zoekt het op. Jouw hond is een groot deel van je leven. 

Lees hier waarom honden hun hoofd schuin houden. 

9. Jij doet alles samen met je hond
Je hond hoort bij jouw leven en daarom steunen jullie elkaar in wat jullie doen. Ga je een rondje lopen buiten? Dan gaat je hond mee. Ga jij een ijsje halen? Je hond gaat mee. Je gaat zelfs nog uiteten met je hond

10. Je vindt het fijn om naar huis te gaan
Je bent elke dag weer blij als je naar huis kan, want dan zie jij je hond weer. Hij zal je blij onthalen, want ook hij is blij dat je er weer bent. Jullie kunnen niet zonder elkaar. 

Om te weten of een hondenmens knapper is dan een kattenmens, klik je hier

Beeld: Unsplash 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved