Lifestyle

Au! Dit zijn 10 dingen die je herkent als je onhandig bent

Heb jij in de zomer ook altijd wondjes op je benen na het scheren? Of zit je t-shirt aan het eind van de dag onder de vlekken? Grote kans dat je een kluns bent. Heel cute hoor, maar soms ook wel een beetje irritant voor jezelf. Deze tien dingen zijn voor jou vast heel herkenbaar.

10 dingen die je herkent als je onhandig bent 

1. Wondjes heb jij altijd 

Scheren is voor jou altijd een struggle. Je haalt je namelijk al-tijd open. Wondjes op je benen heb jij de hele zomer door. Au!

2. Je valt vaak in de bus

Als je een bus inloopt, dan hoop je altijd dat er een zitplekje is. Staan is voor jou namelijk een regelrechte ramp. Alle bochten die de bus maakt, zorgen ervoor dat je niet meer kunt staan. Awkward en pijnlijk is dat vallen in de bus zeg. 

3. Ook laat je je telefoon regelmatig in je gezicht vallen 

‘s Avonds laat met je telefoon in bed liggen is mega chill. Alleen is het wat minder als je die telefoon loslaat en midden in je gezicht laat vallen… 

dingen die je herkent als je onhandig bent

4. Au! Struikelen doe jij supervaak 

Everybody knows it, jij bent de struikelkoning. Daardoor zit je ook regelmatig onder de blauwe plekken. Blauwe plekken heb je zelfs zoveel, dat je niet meer bijhoudt welke blauwe plek bij welke struikelpartij hoort. 

5. ‘Waar zijn mijn sleutels?’

‘Waar zijn mijn sleutels’ dit is een typische uitspraak voor jou. Want jij bent altijd alles kwijt. Hoe kunnen je sleutels nou niet in je tas zitten? Terwijl je ze net nog gezien had… Annoying. 

6. Jouw t-shirts blijven nooit schoon

Het maakt eigenlijk niet uit wat je eet. Jouw t-shirts blijven never schoon. Of je nu een lekkere pasta met rode saus maakt, of dat je een heerlijke roti bestelt. Jouw t-shirt eet always mee en jammer genoeg gaan die vlekken er niet altijd uit. Wat wel een goed excuus is om nieuwe kleding te shoppen ;).

7. Met stokjes eten? Hoe dan 

In een sushi restaurant gebruik jij always de kinderstokjes. Je weet wel, van stokjes die lekker makkelijk aan elkaar vast zitten. Hiermee pak je zo het stukje op en kun je het makkelijk van je bord in je mond stoppen. Normale stokjes? No way dat sushi daarmee van het bord afkomt.  dingen die je herkent als je onhandig bent

8. Eerste dates zijn een drama 

Hell no dat jij op een eerste date uiteten gaat. Superromantisch hoor, maar jouw lover hoeft niet te zien hoe jij je t-shirt onder knoeit. Ook actieve dates zijn een drama, want hello nieuwe blauwe plekken. 

9. Het liefst huur je de stofzuiger van Teletubbies in 

Snacken doe je het liefst de hele dag door. Het liefst snack je ook in je bed als je een avondje aan het Netflixen bent. Alleen heb je nogal moeite om niet te kruimelen. Jouw bed ligt heel vaak onder en dat ligt toch zo naar. #soskruimelalarm. 

10. Drankjes in het midden van de tafel alsjeblieft 

Omdat je weet dat je super onhandig bent, schuif je glazen altijd zo ver mogelijk van de tafelrand vandaan. Net een waarzegster die over haar glazenbol wrijft en de toekomst kan voorspellen, voel jij gewoon aan dat het anders fout gaat met die drankjes. Natte tafel in 3… 2… 1… 

Omdat je heel erg onhandig bent, scheur jij sneller uit je panty dan wie dan ook. Juist nu het weer panty weer wordt, is dit irritant. Speciaal voor jou hebben we mega goed nieuws. Er zijn namelijk speciale onverwoestbare panty’s op de markt! Alles over deze  amazing nieuwe panty’s vind je hier

Bron: GIRLZ | Beeld: IStock

Must reads 👀