Lifestyle

Online shoppen met weinig geld? Zó scoor jij toch die pareltjes

Online shoppen, wie houdt er niet van? Heerlijk om alle sites af te struinen en te zoeken naar de leukste items. En online shoppen met weinig geld, is dat minder leuk? Nou, dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Online shoppen met weinig geld kan ook leuk zijn, als je maar weet hoe en waar je moet zoeken. Zó kun jij  het beste online shoppen met weinig geld.

Online shoppen met weinig geld € Juiste websites gebruiken
Als jij wilt online shoppen met weinig geld, dan moet je de juiste websites gebruiken. Ga niet naar items zoeken op websites waarvan je weet dat ze vooral dure items verkopen, want dan zul je je alleen maar ergeren. Bezoek websites die bij jouw budget passen om deze ergernissen te voorkomen.

Online shoppen met weinig geld € Prijs instellen
Op veel websites kun je instellen welk bedrag je te besteden hebt. Online shoppen met weinig geld wordt op die manier een stuk makkelijker gemaakt, want je kunt alle items die buiten je budget vallen als het ware laten 'verbergen' voor jezelf. Zo weet je zeker dat je niet verliefd wordt op een té duur item.
onlineshoppen
Online shoppen met weinig geld € Van laag naar hoog
Nog zo'n handig hulpmiddel voor online shoppen met weinig geld, is de 'van laag naar hoog' functie. Je kunt dit op bijna alle websites selecteren. Deze functie zorgt ervoor dat de items in beeld beginnen bij de laagste prijs, en de prijs steeds hoger wordt. Zo staat niet alles door elkaar, en weet je in welke prijsklasse je aan het zoeken bent.

Online shoppen met weinig geld € Sale, sale, sale
Waar kun je beter online shoppen met weinig geld dan in de sale? Inderdaad: nergens. Probeer te zoeken tussen de items die in de sale staan op websites. Kledingstukken of andere items in de sale zijn minstens net zo leuk als de producten die niet in de sale zijn. Score!

Online shoppen met weinig geld € Bewaar items voor later
Mocht je nou tóch op een website zoeken die niet bij je budget past, of verliefd worden op een item dat nét te duur voor je is, dan is het slim om je items te bewaren voor later. Maak bijvoorbeeld een notitie aan op je laptop of telefoon, en verzamel hierin alle producten die je leuk vindt. Houd vervolgens goed in de gaten of een van deze items in de sale komt, en wie weet scoor je het product voor een goedkopere prijs. Dat is pas slim online shoppen met weinig geld ;-).

Lees ook:

Beeld: iStock
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved