Zo combineer jij je Dr. Martens en scoor je look-a-likes

Fashion door Leah

De originele Dr. Martens kennen we allemaal. Vroeger was deze laars vooral voor de alternatievelingen en waren ze veel te stoer. Tegenwoordig worden Dr. Martens door veel meer verschillende types gedragen en gecombineerd met lieve jurkjes en strakke broeken. De schoenen zijn radendpopulair, maar het blijft moeilijk om de schoen goed te combineren. Daarom zijn hier wat stylingtips én Dr. Martens look-a-likes, want de schoen zelf is best prijzig...

De Dr. Martens original die we allemaal wel kennen is een zwarte, stoere laars met een gelig lipje. De schoenen zijn weer helemaal in en overal verkrijgbaar. Hoe combineer je deze schoenen zo goed mogelijk zonder dat je er heel lomp uitziet? 


Diana Leeflang (Disfordazzle) houdt van haar Dr. Martens en je ziet ze dan ook regelmatig terug in haar outfits:  

 

 

 

Dr. Martens worden door iedereen anders gedragen, maar het leuke is dat hij ook met heel veel verschillende outfits te combineren valt. Bijvoorbeeld met een mom jeans of met een jurkje. 

 

 


De Dr. Martens zelf zijn rond de €140 en dat is wel redelijk aan de dure kant. Gelukkig zijn er ook winkels die leuke look-a-likes verkopen, die net zo goed te combineren zijn. 

Look 1: 

Stoere enkellaarsjes van Even&Odd: Van €59,95 voor €41,95 
Rood jurkje: €18

Look 2:

Zwarte Laars van Shoeby: €59,95
Stoere sokken: €12,95

Mom jeans broek: €40
Trui met strepen: €9,99

Look 3: 

Glimmende boots: €25,67
Toffe Hawaii sokken: €3
Denim zwarte rok: €29,99
Roze strakke top: €7,99


Look 4: 

Gebloemde laarsjes: €39,99
Spijkershort met gaten: €27,99
Wit shirt met knipoog: €8,81
Roze bikersjack: €29,99

Lees ook: 

Beeld: iStock