Jouw mondkapje opvrolijken met dit leuke fashion accessoire: de face mask chain

Fashion door Lincy

Mondkapjes, we dragen ze het meest in het OV en af en toe op andere plekken. De pandemie is iets vreselijks, maar we zullen er zelf het beste van moeten maken. Gelukkig is er een nieuwe accessoire-trend die al bekend is op Instagram en dat is de: gezichtsmaskerketting. Kijk en lees snel verder, want dit wil jij hebben.

Verplichting mondkapje openbaar vervoer

Het kan vervelend zijn om zo'n mondkapje steeds maar opnieuw te moeten inkopen. En je zult er de komende tijd nog wel even mee moeten doen... Daarnaast moet je hem vaak op en af doen. Ga je het OV in, doe je 'm op, ga je eruit doe je 'm af. En je weet nooit of er nog meer plekken komen waar je verplicht je mondkapje moet gaan dragen. 

Een goede aankoop: de gezichtsmaskerketting

Er is een leuke oplossing. Op Instagram hebben de influencers deze handigheid al uitgevonden. De gezichtsmaskerketting gaat je namelijk daarbij helpen. De ketting hangt namelijk om je nek heen, zodat je masker goed blijft zitten. Naast dat het behulpzaam is, is het ook nog eens fashion. Een goede aankoop dus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jomami Jewelry (@jomamijewelry) op

Waar je de gezichtsmaskerketting kan halen

Waar je een gezichtsmaskerketting kan scoren? Op Etsy is er een talloos aanbod van deze kettingen. Zo zijn ze er in parels, regenboogkleuren maar ook in een gouden ketting.

Tip: gebruik desnoods je zonnebrilketting en bevestig deze aan de lusjes van je mondkapje!

Ga jij er één bestellen?

Shop hier onze favoriete stoffen mondkapjes:

 

 

Beeld: Etsy