Films & Series

Yes! Casa Amor komt eindelijk naar de Nederlandse Love Island

Als je dacht dat Love Island 2020 niet beter kon, dan hebben wij een hele leuke verassing voor je. Het is namelijk eindelijk zo ver… Het moment waar wij superlang op gewacht hebben is hier. De sensatie kan beginnen, want het gevreesde Casa Amor komt naar het Nederlandse seizoen. Best. News. Ever. 

Casa Amor komt naar Love Island Nederland 2020

Op Instagram nemen Holly Mae Brood en Viktor Verhulst je mee op rondleiding door de nieuwe villa. Onder de post staat geschreven: “De beroemde, beruchte, geliefde en gevreesde: Casa Amor. Casa Amor wordt de ultieme test voor onze Love Island koppels. Hier zullen de koppels en kijkers ontdekken of de liefde echt zo groot is als het lijkt.” Ben jij een trouwe fan van Love Island UK? Dan weet je dus dat alleen de mannen naar Casa Amor zullen vertrekken. In de nieuwe villa worden zij opgewacht door nieuwe singles. Ook de vrouwen zullen het druk krijgen, nu de boys de O.G. villa uit zijn! Zij krijgen namelijk bezoek van, je raad het vast al… Heel veel nieuwe single mannen. OMG! Als dat niet super spannend wordt. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Vanaf volgende week kun je genieten van Casa Amor, om 21.30 uur op RTL 5 en om 20.30 uur bij Videoland. 

View post on Instagram
 

Nieuwe kandidaten in Love Island Nederland 2020 

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar er zijn twee nieuwe beauties in de zonovergoten villa gearriveerd. Merel en Charlotte zijn beide ready voor het liefdesavontuur. Wij vragen ons af of Raphi het al heet onder haar voeten voelt worden, nu Matthi opeens zoveel nieuwe opties heeft? Dat wordt wat in Casa Amor ;). 

Bij het laatste kampvuur ging er niet een persoon, maar een heel koppel naar huis. Heb je dit nou gemist en wil je het graag terug zien? Speciaal voor jou hebben wij hier een samenvatting van de hele aflevering. 

 

Bron: Lovereality | Beeld: RTL

Must reads 👀