Series & Films

Let's bring the drama: dit koppel verlaat als eerste Love Island 2020

De laatste stem voor wie er mag blijven op Love Island gaat naar... Voel jij de spanning ook als alle Islanders zich moeten verzamelen rondom het kampvuur? Deze aflevering was nog spannender dan normaal! Er ging niet één Islander, maar een heel kóppel naar huis. Wow. Om dit allemaal nog spannender te maken, kozen de Islanders zelf wie de prachtige villa verlaten moest. Even een kleine disclaimer: Spoiler alert!

Kai en JC verlaten als eerste koppel Love Island 2020

De kijkers thuis hebben natuurlijk een paar all time favourite koppeltjes. Deze waren gister helemaal safe. Want zij mochten als eerst stemmen op wie er sowieso in de villa mocht blijven. Een echt droom koppel is natuurlijk Joan en Mert, die gaan voorlopig nergens heen en kregen genoeg stemmen. Filip en Feline kregen voldoende stemmen om voorlopig te mogen blijven. Dit geldt ook voor Raphaëlla en Mattheüs, zij krijgen van de kijkers thuis een kans op liefde. Lisa en Giuliano, die inmiddels al geen koppel meer zijn, kregen samen toch genoeg stemmen. Nu dat alle koppels die safe zijn bekend waren, moesten de Islanders zelf een keus gaan maken. Wie gaat er naar huis? Wie mag er blijven? Wie gunnen zij nog een kans op de liefde. Na een spannende ronde van stemmen, mogen Remco en Imen blijven. Kai en JC verlaten helaas Love Island 2020. Zij kregen maar één stem van de andere Islanders en dus was het exit Love Island 2020. Wij zijn benieuwd hoe lang het duurt voordat er wéér iemand naar huis moet... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandrtl) op

Ben jij een echte Love Island fan en vraag je je af hoe het nu eigenlijk gaat met de deelnemers uit 2019? Zijn Floor en Daniël bijvoorbeeld nog samen? Hoe zit het nu met Ziggy en Victoria?  Hier kun je er alles over lezen!

 

Bron: Lovereality | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved