Lifestyle

10 dingen die je herkent als je aan het online daten bent

Online daten is zowat de enige plek waar je tegenwoordig nog een cutie kunt spotten. Je ontkomt er niet aan, want bijna iedereen doet het tegenwoordig. Online daten is super easy! Je kunt lekker swipen tijdens bijvoorbeeld je saaie online lessen Spaans. Ook kan het soms een beetje awkward zijn als je mensen tegenkomt die je kent. Dit zijn de 10 dingen die je sowieso herkent als je aan het online daten bent. 

10 dingen die je herkent als je aan het online daten bent 

1. catfish much 

Je herkent het vast wel, je bent lekker aan het swipen en komt opeens terecht op een profiel dat er perfect uitziet. Die persoon is mega knap en de foto's zijn gewoon perfect. Het lijkt wel te mooi om waard te zijn. Je vraagt je af of mister/misss perfect wel echt is?! Zit je niet gewoon naar een catfish te kijken?

2. Blablabla chocoladevla 

Jullie hebben allebei naar rechts geswiped en zijn een match. Yay! Alleen praat jouw nieuwe lover veel, ontzettend veel! Afknapper much

3. Aarde aan mijn nieuwe match 

Je hebt je stoute schoenen aangetrokken en besloten het eerste berichtje te sturen. Dit is natuurlijk altijd een beetje ongemakkelijk en spannend, want waar open je het gesprek mee? Nadat je hard hebt nagedacht over een cutie openingszin, krijg je gewoon geen reactie. Hallo, mag ik wat attention please? 

online daten

4. Dat is pech match weg 

Je bent eindelijk een match met iemand waar je wel een goed gevoel bij hebt. Jullie hebben een gesprekje, het loopt alleen een beetje stroef. Niet erg toch.. Iedereen moet even inkomen. Als je even later je berichtjes checkt, zie je dat de match is opgeheven. Au, that's mean

5. Dirty talk 

Deze types zie je super vaak als je ervaren bent met online daten. De mensen die meteen over seks beginnen, je hebt ze er altijd tussen zitten. Als jij aan het swipen bent met het doel om the one te vinden is dit gewoon heel irritant! #blockanddelete

6. Alleen maar bekende mensen

Je bent op een zondagmiddag lekker aan het swipen en opeens kom je allemaal bekende tegen. Je swiped zelfs langs een oud-collega waarmee je nooit een woord gesproken hebt. Geeft hij je nou een superlike? Awkward.

Online daten

7. Start jij het gesprek, of wacht je af...

Je telefoon begint te trillen, want je hebt nieuwe matches. Yes! Dat is altijd een fijn gevoel toch? Een mini boost voor je zelfvertrouwen is het zeker. Nu jullie een match zijn en je het profiel nog eens bekijkt, vind je het niet interessant meer. Ga je alsnog een berichtje sturen of laat je het zo? Twijfels, twijfels... 

8. Super eng! Het eerste afspraakje 

Als je alle fases van het online daten doorlopen hebt, dan komt deallerspannendste stap eraan. Namelijk, het eerste afspraakje! Is jouw match wel net zo gezellig in het echt als dat hij via WhatsApp is? Het is heel eng, maar het kan super leuk worden. Dus don't stress, er is alleen maar een manier om daarachter te komen!

9.  Een nieuwe match? Dat stuur je natuurlijk door 

'Omg kijk met wat voor cutie ik een match ben'. Dit is iets wat jij sowieso vaak naar jouw besties stuurt. Van iedere foto en van ieder gesprek maak jij screenshots, die je vervolgens doorstuurt. Jouw vrienden moeten natuurlijk wel op de hoogte blijven ;). 

10. Ghosting is real 

Het leuke contact wat jullie hadden is helemaal weg. Toch blijft diegene je wel volgen via social media. Hij bekijkt al jouw stories als eerste, maar berichtjes krijgen? Nee dat zit er niet meer in. 
 

Ben jij nou toe aan een nieuwe vlam en kun je wel wat tips gebruiken? In dit artikel helpen wij je op weg om een expert te worden in online daten. Dan heb je binnen no time een cutie aan de haak geslagen. 

Beeld: IStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved