Lifestyle

Dit herken je als je BFF als familie voelt

Jij en je bestie zijn onafscheidelijk. Jullie doen alles samen en kennen elkaar door en door. Soms lijkt het zelfs wel alsof jullie familie zijn! Heb jij ook zo’n super best friend, die als véél meer dan gewoon een vriendin voelt? Dan zul je je vast in de volgende situaties herkennen.

Jullie vertellen elkaar álles
Geheimen hebben jullie niet voor elkaar, want jullie vertellen elkaar alles. En dan bedoelen we ook echt: álles. Van liefdesdrama tot familieruzies, niets blijft onbesproken. En dat is heel fijn, want daarom weet je zeker dat je altijd je verhaal kwijt kunt en dat dit verhaal dan op een veilige plek is.

Haar familie voelt ook als jouw familie
Omdat jullie zo vaak bij elkaar zijn, voelt haar familie als jouw familie, én ook andersom. Jullie komen bij elkaars opa’s en oma’s op verjaardagen en zijn eigenlijk altijd samen. Gezellig, toch?

Je bent kind aan huis
Jullie gaan veel met elkaar om, waardoor haar huis ook als jouw thuis voelt. Jullie hebben elkaars huissleutel, en je voelt je 100% thuis bij haar. Je trekt dus ook net zo makkelijk de koelkast open als dat je dat thuis doet, en durft gerust een zak chips uit de snacklade te trekken. Niemand kijkt ervan op, want jij bent nu eenmaal kind aan huis.

bff vriendschap

Je ouders noemen haar ‘bonusdochter’
Jouw bestie voelt niet alleen voor jou als familie, maar inmiddels ook voor de rest van je gezin. Daarom wordt ze regelmatig ‘bonusdochter’ genoemd, en noemt je zusje haar zelfs bijna ‘zus’. 

Alles wat je nodig hebt voor een sleepover ligt al bij haar thuis
Waar je voor sommige sleepovers tassen vol kleding en andere spullen mee moet nemen, hoeft dat niet als je bij je bestie slaapt. Alles wat jij nodig hebt voor een sleepover is al aanwezig. Er staat een extra tandenborstel in de badkamer, je pyjama ligt klaar enzovoort. 

Ongemakkelijke stiltes kennen jullie niet
Jullie brengen samen zoveel tijd door, dat jullie echt niet altijd aan het praten zijn. Jullie kunnen ook gewoon heerlijk stil zijn als jullie bij elkaar zijn. Een beetje chillen, en allebei je eigen ding doen. Of dat ongemakkelijk is? Zeker niet. Ongemakkelijke stiltes kennen jullie niet.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved