Lifestyle

20 tekenen dat je BFF ook écht je BFF is

1

Een soulmate: die ene persoon met wie je lief en leed deelt. Dat hoeft geen relatie te zijn, maar kan ook een vriendin zijn. Jullie vallen op dezelfde jongens, lachen om dezelfde grappen en weten alles van elkaar. Anders gezegd: jullie voelen elkaar gewoon aan. Bijzonder eigenlijk dat je een persoon ontmoet hebt, op wie je zo ontzettend veel lijkt. Jullie zijn zielsverwanten en dat is aan alles te merken.

1. Jullie herinneren elkaar eraan dat jullie beiden gewoon geweldig zijn. 

2. Jullie dansmoves lopen synchroon en als duo stelen jullie de show met jullie zelfbedachte choreografie. 

3. Samen met je BFF trekken jullie je niks aan van wat anderen van jullie vinden. Jullie doen lekker gek en you don't care

4. Jullie haten dezelfde mensen. Jullie voelen elkaar aan en één blik is genoeg als die ene persoon langsloopt. 

5. Als jullie onenigheid hebben (wat bijna nooit het geval is), is het na een uurtje weer vergeven en vergeten. Ruzie? Echt niet, het is weer helemaal lachen, gieren, brullen met elkaar. 

6. Alleen jullie mening telt. Wat anderen vinden gaat het ene oor in en het andere net zo snel weer uit. 

7. Je vraagt je BFF overal mee naartoe. Een saai uitstapje dat je moet maken voor school of die saaie verjaardag van je tante? Er is maar één manier om dit meer kleur te geven en dat is om je rechterhand mee te nemen. 

8. Je zielsverwant is de persoon die je haren vasthoudt als je boven het toilet hangt na een avondje stappen. Tja, het is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. 

9. Jullie moeten er samen perfect uitzien, dus als je best friend er beter uitziet in een andere outfit dan zeg je dat gewoon. Eerlijkheid duurt het langst en je vriendin kan dit alleen maar waarderen. 

10. Jullie sturen heel de dag foto's naar elkaar welke er op Instagram geplaatst moet worden. Welke past het beste in mijn feed? Hoe zal ik deze foto bijsnijden? Alles voor de perfecte foto natuurlijk. 

bff is zielsverwant11. Dezelfde muzieksmaak. Deze was te verwachten. Jullie zingen samen keihard mee op nummers van Justin Bieber en Lil Kleine. 

12. Overal waar jullie zijn kan dat leuke kiekje van jullie samen niet ontbreken. Natuurlijk kan iedereen hiervan genieten op Snapchat en Instagram. 

13. Jullie zijn oprecht blij voor elkaar. Heeft je partner in crime dat baantje gescoord, dan ben jij misschien nog wel gelukkiger voor haar dan dat ze zelf is. 

14. Boys, boys, boys. Of het een acteur, zanger of gewoon de buurjongen is, jullie watertanden bij dezelfde jongens. Jullie hebben dan ook dezelfde mening over jongens die jullie niet moeders mooiste vinden. 

15. Je klaagt bij niemand meer dan bij je BFF en niets is zo heerlijk als dat. Het fijnste is dat je soulmate je begrijpt en waarschijnlijk lekker met je meeklaagt. 

16. Je crush moet eerst goedgekeurd worden voordat je verder met hem mag appen. 

17. Als jullie elkaar lange tijd niet gezien hebben en als het moment is aangebroken dat jullie weer herenigd zijn, kan het feest niet op. Gillend vallen jullie elkaar in de armen en het duurt uren voordat jullie uitgepraat zijn. 

18. Jullie kunnen stiltes laten vallen zonder dat het awkward wordt. Je kent het wel, van die stiltes die niet fijn voelen en dat je maar aan het peinzen bent over wat je gaat zeggen om de leegte te vullen. Als je met je BFF bent, heb je hier totaal geen last van. Al wordt er een half uur niks gezegd, nobody cares.

19. Ze voelt meteen aan als je je dag niet hebt. Je hoeft niks te zeggen om duidelijk te maken dat je vandaag een beetje chagrijnig bent. Geen probleem, houden we gewoon rekening mee. 

20. Jullie komen voor elkaar op. Dat is wat beste vriendinnen doen. Het maakt niet uit wie of wat iets negatiefs tegen je zegt, je BFF laat wel even merken dat er niet met jou te sollen valt. 

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved