Lifestyle

Wat voor teken heeft jouw sterrenbeeld en wat zegt dat over jou

Je hebt er vast wel eens wat van gehoord, de tekens lucht, aarde, vuur en water. Maar wist je ook dat deze tekens iets kunnen zeggen over jouw persoonlijkheid? Gaat jouw vuurtje al branden van de leukste outfits? Of sta jij liever met beide benen (of mooie heals!) op de grond? Jouw sterrenbeeld vertelt meer dan je denkt, lees je mee? 

Vuur

Heb jij als sterrenbeeld Ram, Leeuw of Boogschutter? Dan ben je helemaal on fire! Jouw innerlijke vuurtje gaat al snel branden als jij mogelijkheden ziet en jij neemt iedereen mee in jouw enthousiasme. Jouw energie valt op, net zoals jouw optimisme. Je bent vriendelijk en je denkt erg open minded. Je kan soms erg zelfverzekerd overkomen, maar van binnen kan jij je soms nog wel eens onzeker voelen. Met jouw innerlijke vuur kan je soms nog wel eens je mond voorbij praten, maar eigenlijk ben je een heel mooi mens. Je weet wat je wil en je bent erg ambitieus en ondernemend. Jij kan grootse plannen maken voor de toekomst en wanneer je weet wat je wil, voel jij zekerheid in het leven. Je gaat dan ook graag je eigen gang en hebt behoefte aan vrijheid. Maar vergeet jij met al die plannen niet het wc papier mee te nemen? 

Let op: Door jouw vele energie en enthousiasme zeg jij soms veel te snel 'ja' op dingen. Je rent het leven door en vergeet op bepaalde momenten even stil te staan. Neem niet te veel hooi op je vork, je zult jezelf op deze manier namelijk voorbij lopen.

sterrenbeeld, tekens, water, vuur, aarde, lucht

Aarde 

Is jouw sterrenbeeld een Stier, een Maagd of een Steenbok? Dan leef jij liever in het hier en nu. Jij houdt niet zo van nieuwe dingen: jij geeft alles het liefst een fijne plek in je leven, voordat jij er te diep op in gaat. Jij staat graag met beide benen op de grond en weet waar je aan toe bent. Je bent veel bezig met je zintuigen en je hebt een goede kijk op kleuren, vormen en verhoudingen. Als je kleding gaat kopen, ben jij degene die nadenkt over de stof, de patronen en de manier waarop het zit en voelt. Je bent erg praktisch ingesteld en je hebt een goede blik naar materie. Dat betekent niet meteen dat je materialistisch bent, maar je denkt wel graag na over bijvoorbeeld de kwaliteit van het product. Met nieuwe dingen kopen kijk jij dan ook wel eens de kat uit de boom: is die nieuwe iPhone wel goed en heb ik wel een nieuwe telefoon nodig? Jij bent ook degene die zorgt voor stabiliteit en je zorgt er graag voor dat 'shit really gets done'. Laat die teugels ook eens los, niet iedere taak hoef je met uiterste preciezie uit te voeren. 

Lucht

Ben jij Tweelingen, Weegschaal of Waterman, dan doe jij de dingen liever met je hoofd dan met je hart. Jij bent het meest communicatieve element van de vier tekens. Jij wil altijd zeker weten of iets klopt en krijgt daar ook zekerheid door. Je bent een echte netwerker, je houdt van met mensen conecten en discussies en gesprekken aan te gaan. Zolang het maar om de inhoud gaat; met je gevoel kun je niks. Gevoelens zijn nou eenmaal gewoon moeilijk te begrijpen en uit te leggen. Omdat jij niet zo van je gevoelens houdt, kan je makkelijk relativeren in veel situaties. Ook ben je makkelijk in de omgang, sociaal vaardig en communatief erg sterk. 

Sterrenbeeld, tekens, water, vuur, aarde, lucht, elementen

Water

Als jouw sterrenbeeld Kreeft, Schorpioen of Vissen is, dan ben jij heel gevoelig. Jouw gevoel zegt alles: voelt iets niet fijn, dan doe je het ook echt niet. Een goede sfeer is voor jou heel belangrijk. Jij voelt anderen namelijk feilloos aan. Voelt iemand zich niet goed? Dan voel jij dit en pikt jouw lichaam deze energie op. Anderen zullen zeggen dat je gek bent, maar jij hebt alles door. Heeft iemand geheimen voor je, dan zul je dit hoogstwaarschijnlijk meteen doorhebben. Zorg dan ook dat je genoeg tijd voor jezelf neemt om op te laden, want een dag is voor jou soms heel zwaar. 

Benieuwd naar wat deze dag voor jou te zeggen heeft? Bekijk hier jouw horoscoop van vandaag. 

Bron: Cosmopolitan, Inspirerend leven | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved