Lifestyle

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Leeuw

Er staat veel meer beschreven in de sterren dan jij denkt. Zo kun je bijvoorbeeld ontdekken wie er volgens jouw horoscoop jouw ideale bff is, of lees je welk sterrenbeeld de meeste kans heeft om vreemd te gaan. Maar wist je dat jouw sterrenbeeld je ook vertelt welke andere sterrenbeelden er het beste bij jou passen? Dit artikel is voor alle meiden met het sterrenbeeld ‘Leeuw’ onder ons. Deze sterrenbeelden passen het beste bij Leeuw!

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Leeuw

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Leeuw ☆ Waterman
Het hoeft niet altijd zo te zijn dat je op elkaar moet lijken om goed bij elkaar te passen. Leeuw en Waterman zijn hier een goed voorbeeld van. Het zijn behoorlijke tegenpolen, maar toch is het een gouden match. Een eigenschap die wel overeenkomt is eigenwijsheid, en dat kan nog best wel eens zorgen voor discussies. Om echt een goed stel te vormen zou leeuw iets minder bezitterig moeten worden, en moet waterman zich beter leren binden.

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Leeuw ☆ Ram
Binnen deze relatie kunnen bij sterrenbeelden volledig zichzelf zijn. Er is totaal geen sprake van schaamte of onduidelijkheid. Als er iets aan de hand is, dan wordt hier direct over gesproken. Beide sterrenbeelden zeggen wat ze denken en dat maakt de relatie heel eerlijk. Hoewel ram wel koppig is, is deze net niet zo koppig als leeuw. Ram laat problemen veel sneller los, waardoor er geen onnodige discussies blijven bestaan. En avontuur, daar is zowel ram als leeuw niet vies van.

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Leeuw ☆ Boogschutter
Wat heel erg belangrijk is voor leeuw, is een partner vinden die sterk genoeg in zijn/haar schoenen staat. Alleen dan krijgt leeuw het tegengas dat hij/zij nodig heeft. Humor is, naast heel veel vertrouwen, de rode draad in deze relatie. Deze sterrenbeelden begrijpen elkaars humor namelijk ontzettend goed, en ook op sociaal niveau zitten deze twee op één lijn. Probeer elkaar de ruimte te geven, want dan zul je merken dat de momenten waarop jullie samen zijn nóg leuker worden.

Deze sterrenbeelden passen het beste bij Leeuw. Maar niet getreurd: mocht jij nou de liefde van je leven vinden en hij/zij heeft niet een van deze sterrenbeelden? Ook dan kan jullie relatie absoluut een succes worden ;-).
Bron: astropsychologie | Beeld: iStock