Lifestyle

Dit zijn de eigenschappen die alle vrouwen zoeken in een man

Jij weet precies hoe jouw toekomstige vent eruit moet zien. Blond haar, groene ogen en een stel mooie tanden. Maar goed, innerlijk is natuurlijk minstens net zo belangrijk als het uiterlijk. Gelukkig heb jij ook daar een aantal eisen voor gesteld. Wij vrouwen kunnen soms nogal veeleisend zijn en dat kan ervoor zorgen dat een zoektocht naar de liefde moeilijker wordt. De volgende eigenschappen zijn eigenschappen die bijna iedere vrouw in een man zoekt.

♥ Vertrouwen
Het belangrijkste in een relatie is vertrouwen, dus daarom staat deze eigenschap ook met stip op nummer één. Er is geen sprake van een stabiele relatie wanneer jij op moet passen met de dingen die je zegt of wanneer jij constant bang moet zijn dat je lover er met een ander vandoor gaat. Je kunt dus beter niet beginnen aan een relatie als er geen vertrouwen is, want de kans is dan groot dat de relatie niet lang zal duren.

♥ Gevoeligheid
Hoewel een man stoer mag zijn, vinden veel vrouwen het ook belangrijk dat een man zijn gevoelige kant kan tonen. Iemand die eerlijk is over hoe hij zich voelt en zich niet groter of stoerder voordoet dan hij daadwerkelijk is. En hoe fijn is het als een man een keer moet huilen om een zielig moment in een steengoede film? 
♥ Humor
Bij een relatie hoort heel veel lol, dus humor is onmisbaar. Daarom is een man pas geschikt wanneer jij vreselijk hard om hem kunt lachen. Iedereen heeft andere humor, dus het is nu nog de kunst om diegene te vinden die precies om dezelfde dingen kan lachen als jij. Eén ding is zeker: het zal haast nooit ongezellig zijn als jullie samen zijn!

♥ Een luisterend oor
Een man die veel vertelt is top, maar wat je soms ook nodig hebt is een luisterend oor. Iemand bij wie je terecht kunt met al je problemen, waarna hij voor je klaar staat met advies of gewoon een hele dikke knuffel. Je komt er al snel achter of jouw crush een luisterend oor kan bieden, want in dat geval praat hij waarschijnlijk niet alleen maar over zichzelf. Hij is ook geïnteresseerd in – bijna – alles wat jij hem te vertellen hebt.

♥ Een familiemens
Naast dat hij oog moet hebben voor jou, moet hij eigenlijk ook gek zijn op familie. Je bent niet opzoek naar iemand die het liefst de familiemomentjes vermijdt, maar naar iemand die ook daar kan laten zien hoe leuk en gezellig hij is. 

♥ Lef
Het liefst vind je een jongen met een beetje lef. Iemand die niet snel bang is en jou als het ware kan ‘beschermen’ voor alle enge dingen. Een grote kast hoeft hij niet per se te zijn, maar hij mag er toch ook stiekem wel een beetje stoer uitzien.

Beeld: iStock