Series & Films

Drama alert: deze Love Islander moet het programma als eerste verlaten

Het moment waar we allemaal op zaten te wachten... De eerste Love Island 2020 herkoppeling! Zaten jullie ook klaar met een lekkere reep chocola of popcorn? Wij wel! Het programma begint eigenlijk pas echt na dit moment. Wat was deze eerste herkoppeling al spannend! Mocht je de aflevering nog niet gezien hebben even een kleine disclaimer​: spoiler alert

Love Island 2020: de nieuwkomers mogen kiezen

De knappe Filip zit nog niet zo lang in de villa, wanneer de eerste herkoppelingsavond aanbreekt. Omdat Filip de nieuwste Islander is, mag hij als eerst kiezen! Natuurlijk gaat hij voor de dame met wie hij de beste klik heeft. Dit is niemand minder dan Josephine-Charlotte, die in een koppel zat met Axel. 

Daarna was Kai aan de beurt. Hij had iets langer de tijd gehad om de dames te leren kennen. Je zag het vast al aankomen, maar Kai kiest Imen. Zij zat hiervoor in een koppel met Remco. Nu de nieuwe mannen gekozen hebben, zijn de vrouwen aan zet. 

Axel Beyaert verlaat als eerste Love Island Nederland 2020

Nu komen er een paar koppels aan die je waarschijnlijk al kon raden! Zo koos Lisa opnieuw voor Giuliano. Joan ging natuurlijk voor Mert. Fabiënne heeft eindelijk haar keuze gemaakt en wil een koppel vormen met Remco! Als laatst is het de beurt aan Raphaëlla. Voor haar neus stonden alleen nog maar Axel en Mattheus. Hier begon het weer spannend te worden. Mattheus was natuurlijk de laatste dagen vooral met Fabiënne bezig geweest. De beauty kiest er toch wel voor om met hem een koppel te vormen. Dit betekent dat er een einde is gekomen aan het Love Island avontuur voor Axel. 

Axel verlaat Love Island

Op social media is een van de Islanders trending topic. Niet iedereen is namelijk te spreken over Fabiënne. Zo zou ze wel heel veel aandacht opeisen. Hier kun je meer lezen over de Islander die het programma erg naar zich toe trekt. Er staan ook juicy tweets in ;). 

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved