Series & Films

Au! Deze Love Islander valt niet in de smaak bij de kijkers

Zaten jullie gisterenavond ook lekker met een zak chips te wachten op de nieuwe Love Island aflevering? Wij wel! Het valt ons op dat de kijkers thuis niet zo te spreken zijn over alle Islanders... Op social media gaat het los in de comments! Er is namelijk een Islander die wel heel veel aandacht opeist. Ook dreigt het liefdesavontuur misschien niet meer door te kunnen gaan. OMG! België geeft namelijk code rood af voor Spanje. Was het jouw by the way ook opgevallen dat de eerste Islander haar koffers heeft ingepakt? Alle ins and outs over de vierde aflevering lees je hieronder! 

Love Island wordt Fabiënne Island 

De Islander waar de kijkers niet zo enthousiast over zijn, is niemand minder dan de beauty Fabiënne. In case you didn't know: Fabiënne zit in een koppel met Remco, die zij heeft weggekaapt bij Imen. Eigenlijk heeft ze meer interesse in Mattheüs, die in een koppel zit met Raphaëlla. Ook nieuwkomer Kai ziet de knappe Fabiënne wel zitten. Volg je het nog? Doordat Fabiënne haar peilen op meerdere mannen gericht heeft, twijfelen de Islanders aan haar oprechtheid. Ook de kijkers thuis denken dat zij een spel speelt. 

 

Love Island avontuur in gevaar door code rood 

België scherpt vandaag de coronamaatregelen aan. Deze wordt van oranje naar rood verandert. De kleur van de liefde zou je denken, alleen heeft dit misschien wel gevolgen voor de opnames! De Islanders wonen op dit moment namelijk in de prachtige Love Island villa op Gran Canaria. Gelukkig laten de makers weten dat niks het liefdesavontuur in de weg staat. Ook de code rood aankondiging niet. Yes! De deelnemers zijn namelijk allemaal al ingevlogen. Alle deelnemers die je nog niet op tv ziet zitten op dit moment in quarantaine op Gran Canaria. Voordat zij de echte villa in mogen moeten zij eerst een coronatest doen. Helemaal safe dus!

De eerste Islander verlaat de villa 

Niemand minder dan de knappe nieuwkomer Alexandra verlaat de Love Island villa vrijwillig. Deze mooie verschijning heeft maar een paar nachten in de villa doorgebracht. Door persoonlijke redenen kiest zij ervoor om om het Love Island avontuur te beëindigen. 

Is het jouw ook opgevallen dat dit Love Island seizoen wordt ingesproken door een andere voice-over? Dit jaar hoor je de stem van niemand minder dan Sander Lantinga! Je leest hier meer over de nieuwe voice-over stem. 

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved