Lifestyle

Deze 8 dingen zijn herkenbaar als je nu al zin hebt in kerst

Nu we richting het najaar gaan, komen ook de kerstdagen steeds dichterbij. Voor veel mensen de leukste tijd van het jaar. Ben jij ook zo gek op kerst? Dan doe je er waarschijnlijk alles aan om alvast naar je favoriete feest toe te werken. Deze dingen zijn herkenbaar als je nu al zin hebt in kerst!

☆ Je bent al aan het zoeken naar een outfit voor de kerstdagen
Inmiddels heb jij alweer heel wat websites afgestruind, opzoek naar hét perfecte jurkje of dé perfecte jumpsuit voor de kerstdagen. Kerst is gewoon de tijd om helemaal uit te pakken wat kleding en make-up betreft, dus jij kunt gewoon niet wachten. Jij ziet het al helemaal voor je.

☆ Je kijkt het liefst hele dagen kerstfilms
Home Alone, A Christmas Carol... Je kunt niet wachten om kerstfilms te bingewatchen, en bent daarom stiekem al begonnen met het kijken van de eerste films. Je wordt er gewoon helemaal gelukkig van, dus waarom zou je moeten wachten tot de kerstdagen? Nee hoor, volgens jou is het altijd tijd voor een kerstfilm.

☆ Je favo kersttrui wordt alweer gedragen
Als echte kerstfan heb jij (meerdere) foute kersttrui(en) in de kast liggen. En waarom wachten tot kerst om ze te dragen? Nee hoor, jouw kersttruien worden ook gewoon gedragen wanneer het geen kerst is. Heerlijk toch, zo'n dikke kersttrui?

kerst

☆ Je kamer hangt vol met fairy lights
Om alvast een beetje kerstgevoel te creëren, hangt jouw kamer vol met fairy lights. De kleine, gezellige lichtjes maken je slaapkamer heel erg knus, en geven jou alvast een beetje het kerstgevoel (waar je niet op kunt wachten). De kerstboom staat nog net niet, maar je kunt nu al wel een beetje genieten van de lichtjes.

Inspiratie nodig? In dit artikel vertellen wij je hoe jij je kamer kunt versieren met fairy lights!

☆ Je hebt een muzieklijst vol met kerstmuziek
Om helemaal in de kerstsfeer te komen, zet jij regelmatig je speciale muzieklijst aan. Een lijst met alleen maar kerstmuziek, waardoor jij binnen no-time in de kerstsfeer zit. Jingle bells, Jingle bells......

☆ Je denkt al na over cadeautjes voor onder de boom
Kerst is gezelligheid, eten en natuurlijk cadeautjes. Om ervoor te zorgen dat er dit jaar de leukste kerstcadeautjes onder de kerstboom liggen, ben jij allang bezig met de voorbereidingen. Met deze cadeautjes kan jullie kerst niet meer stuk!

☆ Je hebt de eerste kerstversiering alweer binnen
Als het kerst is pak jij helemaal uit wat betreft decoratie. Overal in het huis staat wel iets qua versiering. Telkens als jij in de stad loopt, koop je wat dingen voor de kerstperiode. Je kunt die leuke versiersels gewoon echt niet laten liggen!

☆ Je bent aan het aftellen
Of je hebt een ouderwetse kalender aan de muur hangen, of je gebruikt je telefoon: jij bent al aan het aftellen voor de kerstdagen. Je weet precies hoelang je nog moet wachten tot jouw favoriete tijd van het jaar begint. De tijd kan niet snel genoeg gaan voor jou.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved