Lifestyle

Inspiratie nodig? Dit zijn leuke cadeaus voor haar

Iedereen heeft weleens moeite met het vinden van hét cadeau, al helemaal als het voor iemand is waar je veel om geeft. Je wil graag laten merken dat je gek op haar bent, maar wat moet je godsnaam geven aan een bestie, moeder of zus die alles al heeft? Geen paniek, want wij hebben leuke cadeaus voor haar op een rijtje gezet.

Dit zijn leuke cadeaus voor haar

♥ Voor de beautyjunkie
Is degene die jij wil verrassen voortdurend op zoek naar de beste crèmepjes om haar huid zo rimpelloos mogelijk te houden? Of houdt ze ervan om zichzelf af en toe onder te dompelen in een fijn masker? Dan is het niet zo heel erg moeilijk om een leuk idee voor haar te bedenken. Koop de leukste en lekkerste verzorgingsprodcuten en maak een verwenpakketje voor haar. Maskertjes, scrubs, douchegel: jij weet waar je haar blij mee maakt. Hetzelfde geldt voor make-up. Houdt degene voor wie je een cadeau nodig heeft ervan om zich op te tutten? Koop dan die ene lipstick waar ze het al weken over heeft. Zo laat je ook zien dat je echt wel naar haar luistert als ze wat zegt. Een pakketje samenstellen is natuurlijk ook leuk, maar dat ligt aan het budget dat je te besteden hebt.

cadeaus voor haar

♥ Voor de sportieveling
Je kunt soms een voorbeeld aan haar nemen, zo goed sport de jarige waar je een presentje voor nodig hebt. Ze komt regelmatig opdraven in haar sportoutfit en ze vindt het heerlijk om zich af en toe helemaal kapot te zweten. Hoe leuk is het om haar nog meer motivatie te geven door een cadeautje voor haar te kopen dat te maken heeft met sporten. Motivatie modus on. Koop een leuke nieuwe sportoutfit voor haar, een paar nieuwe hardloopschoenen of gewichten. Zo kan het feestvarken in huis ook de nodige oefeningen doen. Nu jij nog ;-).

cadeaus voor haar

♥ Voor de resisjunkie

Een cadeau voor haar dat ze sowieso nog niet heeft, is een wereldkaart voor aan haar spiegel. Alleen voor de echte wereldreizigers ofcourse ;-) Gaat jouw bestie regelmatig de wijde wereld in en ziet ze het als een kunst om zoveel mogelijk landen te ontdekken? Dan wordt ze sowieso heel erg blij van alles wat met reizen te maken heeft. Trommel al jouw andere vriendinnen op om geld in te leggen voor dit cadeautje en je zult zien dat ze iedere keer als ze in de spiegel kijkt aan jullie denkt ;-)

cadeaus voor haar

♥ Voor de telefoonverslaafde
Is degene waar jij een presentje voor nodig hebt he-le-maal verslaafd aan haar telefoon? Raakt ze compleet in paniek wanneer ze ergens is zonder haar geliefde smartphone? Dan is een Neck Smartphone Holder een hilarisch cadeau om te geven. Handig ook om samen lekker te FaceTimen tijdens saaie schoonmaakklusjes ;-)

♥ Voor de emo-chick
Niets is leuker dan een cadeau met een eigen touch eraan. We zijn al wel een beetje over de tijd heen waarin we kleurplaten cadeau gaven, maar in plaats daarvan zijn er nog veel meer persoonlijke cadeaus. Stel een fotoboek samen of laat bijvoorbeeld een foto van jullie samen afdrukken op een kussenhoes of mok. Of jullie foto op een groot schilderij, hoe leuk zou dat zijn? Er zijn genoeg mogelijkheden voor het maken van persoonlijke cadeaus. Dat kleine beetje extra initiatief, dat gaat ze prachtig vinden.

cadeaus voor haar

♥ Voor de parfumlover
Elke vrouw houdt van parfum, of het nu goedkope parfum is of een fijne eau de toilette. Je kan zelf beslissen welk geurtje bij jouw budget past. De goedkope parfum moet niet alleen lekker ruiken, maar ook een leuke fles hebben én een klein prijskaartje. 

♥ Voor de chef
Elke avond zorgt je vriendin, mams of andere bestie er weer voor dat het lekkerste gerecht op tafel staat. Het enige wat de rest nog moet doen in aanschuiven. Zorg er op deze speciale dag voor dat diegene alleen nog maar haar stoel aan hoeft te schuiven voor een heerlijk dinertje. Pak het kookboek erbij en kook haar lievelingsgerecht. Liefde gaat door de maag, zeggen ze toch? Diegene vindt het sowieso heel lief dat je al die moeite voor haar hebt gedaan! Nu nog hopen dat het lekker smaakt.

Beeld: Istock, coolgift.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved