Celebs

Monica Geuze snapt niets meer van de corona maatregelen

Monica Geuze snapt niks meer van de corona maatregelen. In haar vlog van afgelopen maandag vertelt zij dat ze niet begrijpt waarom alle regels weer aangerscherpt worden.

Monica Geuze is corona moe 

Monica laat haar volgers weten dat zij eigenlijk nooit echt haar mening uit in vlogs. Toch wil ze nu graag vertellen hoe zij denkt over de corona maatregelen. '''Het is de bedoeling dat de IC's niet overbelast raken, dan zijn we toch juist lekker bezig nu? Het belangrijkste was toch dat de IC’s niet overbelast raakten. Ik had vanaf het begin eigenlijk zoiets van waarom laat je de jongere niet gewoon lekker hun eigen ding doen. De mensen die in riscogroepen vallen, laat die dan aan de quarantaineregels voldoen. Ik snap dat dat heel oneerlijk is, maar voor de economie is dit wel het beste." 

In haar vlog roept Monica haar volgers op een discussie te starten in de comments. Monica wil graag weten of ze er misschien toch wel compleet naast zit. Check de vlog van Monica hieronder. 

Wist je dat Monica gestalkt werd? In een interview met Andy van der Meijde vertelt zij dat ze een vervelende ervaring had met een stalker. Hij stuurde haar wel 120 berichtjes op een dag. Hier kun je meer lezen over Monica's nare verhaal. 

Bron: Lovereality

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved