News

Monica Geuze doet opvallende onthulling over stalker

Hoewel Monica Geuze heel eerlijk en real is in haar vlogs en realityserie, gebeuren er achter de schermen soms ook nog heftige dingen. Monica is een van de grootste Youtubers van Nederland en veel mensen genieten wekelijks van haar vlogs. Helaas zijn haar volgers niet altijd even gezellig. Aan Andy van der Meijde vertelt ze namelijk over haar ervaring met een stalker.

Monica Geuze vertelt over nare ervaring met stalker

Andy vraagt tijdens het interview aan Monica of zij ooit te maken heeft gehad met een stalker. "Ik heb wel laatst iets heel bizars meegemaakt op Instagram. Er was een of andere gozer die mij denk ik wel 120 berichten per dag stuurde", vertelt Monica. Hij zou bijvoorbeeld sturen dat hij haar kwam halen en als zij op vakantie zou gaan dat hij wel voor haar dochtertje Zara-Lizzy zou willen zorgen.

Monica meldt de stalker bij de politie

"Op een gegeven moment ben ik naar de politie gegaan. Hij bleek al in een soort inrichting te zitten", legt ze uit. De stalker stuurde dat als hij op verlof zou zijn dat hij haar zou bezoeken. "Ik had zoiets van; 'Ja het zijn internet berichtjes', maar voor hetzelfde geld is hij wel over een week met verlof en staat hij voor je deur", vertelt Monica. "En dan ben ik daar met mijn dochter die boven slaapt". Toen de politie de stalker in de instelling ging bezoeken, bleek hij erg geschrokken te zijn en vertelde dat dit nooit de bedoeling was geweest. 

Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved