News

Overnachten in het ananashuisje van Spongebob: het kan bij dit resort

Altijd al Spongebob Squarepants gekeken, maar heb je het nog nooit van dichtbij meegemaakt? Dan is nu toch echt de tijd aangekomen. In dit resort kom jij namelijk terecht in een Nickelodeon omgeving. Het betreft allerlei activiteiten. Ennn het leuke ervan is: je overnacht in een ananas. WOW! Wat wil je nog meer? Toe aan vakantie? Kijk en lees dan snel verder.

Het Nickelodeon resort in Punta Cana

Van de Aqua Nick-speeltuin tot aan luxe spa’s, dit resort heeft alles wat met Nickelodeon te maken heeft. De plek? Het Carabisch gebied: Punta Cana, Dominicaanse Republiek.

Het resort heeft maar liefst vier zwembaden, twee bars, tien restaurants, één spa en 208 suites. De suites zijn super groot en sommige zijn zelfs voorzien van een eigen zwembad. En dat allemaal in jouw kamer! Op het resort lopen allerlei Nickelodeon-personages en zij doen ook optredens. Maar natuurlijk kom jij voor het ananashuisje van Spongebob SquarePants. En voor als je denkt dat het alleen voor kinderen is: geen zorgen, want dit resort is voor alle leeftijden! 

Ananashuis resort spongebob squarepants

Spongebob SquarePants ananashuis inrichting

Iedereen die binnenkomt, wordt meteen ondergedompeld in de wereld van SpongeBob. Het ananashuis heeft twee slaapkamers en drie badkamers.

De inrichting is geïnspireerd op Bikinibroek, inclusief de woon- en eetgedeeltes binnen en buiten. Het is een master suite met een kingsize bed, smart tv en kasten. Verder heeft de suite een marmeren badkamer met dubbele wastafels, een binnendouche, buitendouche en een vrijstaand bad. En daar blijft het niet bij. Je hebt namelijk nog een tweede slaapkamer, die bevindt zich op de bovenste verdieping van de woonkamer met twee eenpersoonsbedden, tv en een badkamer. Daarnaast heb je toegang tot alle privétuinen en patio van de suite. 

spongebob ananashuis woonkamer

Ananashuisje Spongebob met privébutlers 

Om het nog meer luxe te maken: er zijn privébutlers, die ervoor zorgen dat alles volgens jouw wensen gaat. Zo kan je van te voren een vragenlijst invullen met al jouw voorkeuren. Privébutlers regelen ook privéactiviteiten. Dit kan bijvoorbeeld zijn: een stranddiner bij maanlicht, bereid door een chef-kok, wijnproeverijen, een in-suite afternoontea, pizzaparty of pyjamafeest. Als dat geen feestje is… 

Nickelodeon resort tijdelijk gesloten 

Natuurlijk zit daar wel een prijsje aan verbonden. Het is dan ook even flink sparen. De Pineapple “Villa” begint bij 3181,91,- euro per nacht voor maximaal vier volwassenen en twee kinderen. Helaas is het resort ook nu nog even tijdelijk gesloten vanwege corona. De heropening vindt plaats op 1 november en het resort zal zich dan goed aan de maatregelen houden. Op de hoogte blijven? Zie hier hun website. 

Toch liever een andere bestemming? Bekijk ze hier

Beeld: Karismahotels.com

Must reads 👀