News

Cheetos verkoopt nu Mac ‘N’ Cheese en die móét je geprobeerd hebben

Die lekkere kaaschipjes van Cheetos, wie kent ze niet? Dé chips voor kaasliefhebbers. Inmiddels produceert Cheetos niet alleen meer chips, maar maken ze ook andere hemelse snacks. Wat dacht je van Cheetos Mac ‘N’ Cheese bijvoorbeeld? Daar word je toch nieuwsgierig van?

Cheetos Mac ‘N’ Cheese

Voor de mensen die niet weten wat Mac ‘N’ Cheese is: het is eigenlijk niet meer dan macaroni met een heerlijke kaassaus. Deze versie Cheetos doet er dus nog even een schepje bovenop, door verschillende smaken te introduceren. Het merk verkoopt de Mac ‘N’ Cheese namelijk in de smaken: Flamin’ Hot, Bold & Cheesy en Cheesy Jalapeño. De een is wat scherper dan de ander dus, maar stiekem wil je ze alle drie toch een keer geprobeerd hebben?

Dit is de perfecte snack, of de perfecte avondmaal als je of geen tijd of geen zin hebt om de keukenprinses uit te hangen. Het is namelijk in een handomdraai klaar. Het enige wat je hoeft te doen is water toevoegen. Stop het bakje met water drie minuten in de magnetron en voilà: dinner is ready. De Cheetos Mac ‘N’ Cheese is nog niet verkrijgbaar in de Nederlanse supermarkten, dus mocht jij ‘m willen proeven, dan zul je het via de website van Cheetos moeten bestellen. Je hoeft er dus niet eens voor uit huis, maar je moet wel even geduld hebben tot het pakketje op je deurmat valt. Maar hé, dat is het waard. Toch?

Bron: cheetos

Must reads 👀