News

YAY: De eerste pizza-drive-thru van Nederland is een feit en je vindt 'm hier

Er is niets makkelijker dan even langs een drive-thru rijden, als je onderweg trek begint te krijgen. De drive-thru van de McDonald's of de KFC heb je vast al weleens bezocht, maar een pizza drive-thru? Die waarschijnlijk nog niet. Gelukkig kan daar nu verandering in komen, want de eerste pizza-drive-thru van Nederland is geopend!

Een pizza-drive-thru, waarom is dit niet eerder bedacht?! Ideaal voor als je onderweg trek hebt en je niet zoveel zin hebt in een burger of frietjes, maar in pizza. Voor de iets kleinere eters is een bestelling bij de pizza-drive-thru ook nog eens heel handig, want je kunt een stuk pizza bestellen. Veel handiger eten, dan dat je met zo'n hele pizzadoos op schoot zit. Maar mocht je nou wel echt zin hebben in een complete pizza, dan kan die uiteraard ook worden besteld.

New York Pizza drive-thru

De drive-thru is van New York Pizza en is tot nu toe op één plek in Nederland geopend. Woon je in de buurt van Zeeland? Dan ben je een geluksvogel. De drive-thru is namelijk geopend langs de A58. Om dit hele nieuwtje nóg beter te maken: er is ook een toetje te verkrijgen. Wat dacht je van Dunkin' Donuts? Want ook die kun je bestellen bij de drive-thru. Let's go!

pizzadrivethru newyorkpizza
Bron: retailtrends | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved