Netflix films: The F**k-It List

Films & Series door Lincy

Heb jij vanavond nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een high school-film kijken? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de nieuwe film The F**k-It List.

Netflix films: The F**k-It List

Het is alweer bijna weekend en dat betekent tijd voor een Netflix filmtip. Heb jij nog niks op de planning staan vanavond? Dan komt dit artikel jou even goed uit. Wij delen namelijk dit keer de nieuwe film: The F**k-It List. Een echte tienerfilm, waarin Brett Blackmore de hoofdrol speelt. Hij is een high school leerling en een echte studiebol. Zijn leven valt in duigen, omdat hij een grap uithaalt de niet door de beugel kan. Hij besluit daarna een lijst te maken, waarin dingen staan die hij liever anders had gedaan en misschien nog kan veranderen. En laat nou precies deze lijst viraal gaan en direct terechtkomen bij iedere student. Daardoor ontstaat er veel ophef. Iedereen maakt zijn eigen lijst en werkt zijn of haar dingen af. Een voorbeeld: Brett's vriend en jeugdliefde, Kayla, breekt bijvoorbeeld de auto van haar moeders vriendje met een honkbalknuppel. Ondertussen wil Brett heel graag naar de universiteit, maar is dat te behalen na deze lijst? 

Deze film moet jij dus echt op jouw Netflix-lijstje zetten. Je gaat sowieso lachen. Wellicht herkenbaar voor jou? De film vat namelijk het leven van een tiener volledig samen. Wil jij liever een andere film kijken deze week? Kijk dan bijvoorbeeld onze Netflix filmtip van vorige week of de nieuwe lijst met films. 

Bron: Netflix-Nederland