News

Vergeet de bioscoop: deze zomer geniet je bij deze drive-in-bioscoop van de mooiste films

Drive-in-bioscopen, die hebben ze alleen in Amerika. Toch? Nou, goed nieuws: binnenkort kun je in Nederland ook weer genieten van een film in de buitenlucht. Pathé organiseert deze zomer namelijk een drive-in-bioscoop in Amsterdam. En daar wil je toch gewoon bij zijn?

Geen plaatsen reserveren voor een plek in de bioscoop, maar een plek reserveren voor je auto, dat is hoe het werkt bij de drive-in-bioscoop. Je kunt vanaf 31 juli vanuit je auto genieten van allerlei goede, bekende films op groot doek. Zo staan er films als The Lion King en Bohemian Rhapsody op de planning. Je hoeft niet bang te zijn dat je kleine lettertjes op het scherm niet kunt lezen, want het scherm is maar liefst 16 bij 8 meter groot. 

Drive-in-bioscoop Pathé

Op het terrein kun je snacks kopen die je normaal ook koopt als je naar de bios gaat, dus de nodige popcorn, M&M's en frisdrank hoef je niet te missen tijdens je avondje bioscoop. Ook wordt er rekening gehouden met de 1,5 meter afstand, dus corona-regels kunnen prima worden nageleefd.

Er is tijdens iedere film plek voor 120 auto's op het terrein. Voor iedere auto koop je één ticket, voor €22,50. Het terrein bevindt zich in Amsterdam zuid-oost, op evenementenlocatie Borchland. De films zijn vanaf 31 juli drie weken lang te zien. Zin in een avondje drive-in-bioscoop? Kies dan snel een film uit en koop je tickets via de website van Pathé. 

drive-in-bioscoop
Bron: pathé | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved