News

Je kunt nu je eigen bioscoopzaal huren voor jou en je besties

Vind jij het ook altijd zo leuk om naar de bioscoop te gaan? Dan hebben wij een leuk nieuwtje voor je. Pathé komt namelijk met iets heel erg leuks: Pathé Privé. Met deze optie kan je een eigen bioscoopzaal reserveren en kan je dus zelf kiezen met welke besties je gaat. Hoe leuk is dat?

Pathé Privé bioscoop

Als je naar de film gaat, zit de zaal vaak mega vol met allemaal vreemde mensen. Je kan vaak niet meer je jas dumpen op de stoel naast je, want daar zit alweer iemand anders. De Pathé bioscopen verhuren al een lange tijd privé-zalen aan grote bedrijven of partijen, maar nooit aan particulieren. Hier komt binnenkort verandering in, dus over een tijdje kan jij samen met je besties naar de film en zijn jullie only the lonely in een eigen zaal. Wel moet je natuurlijk de anderhalve meter afstand houden. 

Je eigen bioscoopzaal huren

Bij Pathé kan je al een zaal huren vanaf €19 per persoon (2D-film), dat is inclusief drankjes en niet te vergeten de popcorn..;) Je kan kiezen uit alle topfilms die op dat moment draaien in de bioscoop. Helaas heeft elke zaal wel een maximaal aantal mensen, zo kan je dus niet met oneindig veel mensen komen. Tot 1 juli hebben de meeste zalen een maximale hoeveelheid van 30 personen en daarna zal dit veranderen naar 100 personen, maar het ligt ook een beetje aan grote van de bioscoopzaal. Wij zijn super excited! Hoe leuk is het om met je vriendengroep een topfilm te kijken in een eigen zaal, zonder stoorzenders? Top toch!

Klik hier voor de herkenbare situaties in een bioscoop.

View post on Instagram
 

Bron: Cosmogirl.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀