Celebs

Zo reageren de ouders van Lars op de nieuwe liefde van Monica Geuze

Als je een trouwe volger bent van de vlogs van Monica Geuze en haar realityshow Like Monica, dan weet je wel dat Monica nog goed contact heeft met de ouders van Lars. In de nieuwste aflevering van Like Monica ontmoeten ze dan ook nieuwe liefde Robbert en vertellen ze wat ze écht van deze nieuwe liefde vinden.

De ouders van Lars Veldwijk ontmoeten nieuwe lover Monica Geuze

Monica Geuze brengt veel tijd met haar nieuwe lover Robbert door. Hoewel ze dus een nieuw leven aan het opbouwen is na de heftige breuk met Lars, vindt Monica het ook belangrijk dat haar ex-schoonouders nog steeds bij het leven van dochtertje ZL betrokken blijven. Het werd dan ook tijd dat haar ex-schoonouders, oftewel Harry en Sandra, haar nieuwe liefje Robbert gingen ontmoeten. Gisteren kon je in de nieuwste aflevering van Like Monica op Videoland zien hoe deze ontmoeting bij Monica thuis verliep. "De eerste keer had Monica hem meegenomen om Zara-Lizzy op te halen en dat ging eigenlijk heel natuurlijk", vertelt Sandra. Harry, de vader van Lars, zegt hierover: "Ik denk dat het contact met Monica zo goed is dat ze het niet af wil houden van ons." 

Modern family
Hoewel de ouders van Lars Veldwijk dus hartstikke goed reageren op haar nieuwe vriend, is de hele situatie niet helemáál oké voor Monica. "Door deze modern family heeft Zara-Lizzy nu ineens super veel opa's en oma's. Mijn ouders, de ouders van Robbert en die van Lars. Het is een hele ongemakkelijke situatie nu", vertelt ze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved