Celebs

Monica Geuze laat couple tattoos met Lars verwijderen

Het lijkt erop dat Monica Geuze na een lange tijd nu écht afscheid neemt van ex-vriend Lars Veldwijk, de vader van haar dochtertje. De 25-jarige vlogster laat in haar nieuwste vlog zien dat ze herinneringen met Lars laat weghalen, waaronder een gezamenlijke tattoo...

Monica Geuze laat tattoo van Lars Veldwijk verwijderen

In de laatste vlog van Monica Geuze kunnen we zien dat ze een afspraak heeft bij een salon om een aantal tattoos te laten verwijderen. Eén van die tattoos heeft ze samen met Lars laten zetten. Monica liet in 2018 voor het programma Tattoo Trippers het woord Joy in haar nek tatoeëren. Voor dit programma vertrok ze samen met een goede vriend (Kay Nambiar) naar Tokio om daar samen een hele goede tattoo-artist te vinden. In februari liet ze al weten dat ze deze en de gezamenlijke tattoo op haar vinger wilt laten weghalen. Door het coronavirus moesten de behandelingen even on-hold worden gezet.

Op deze manier laat Monica Geuze haar couple tattoos weghalen

In de vlog kunnen wij zien hoe haar tattoo precies wordt weggehaald. We zien dat de huid eerst goed gekoeld wordt en er daarna wordt gelaserd. Monica liet in de video alleen zien hoe ze de tattoo in haar nek behandelde, maar toen ze weg ging bij de salon had ze naast een verbandje bij haar nek ook een verbandje om haar vinger. We almost forgot! Dat is natuurlijk de plek waar zij en Lars een gezamenlijke tattoo hebben gezet. De twee lieten deze tattoo zetten in september 2018. Door deze tattoo te verwijderen laat Monica Geuze echt zien dat ze doorgaat met haar leven. Ondanks dat wij dat natuurlijk al deels zagen in haar eigen reality-show ‘Like Monica’ (Goed nieuws: Like Monica komt terug). Hieronder zie je in haar nek één van de tattoeages die ze laat weghalen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved