Series & Films

Dit is alles wat we weten over seizoen 4 van Élite

Het duurde even, maar het is eindelijk duidelijk dat seizoen 4 van Élite eraan komt. Yay! En het nieuwe seizoen wordt compleet anders. Niet alleen neemt het verhaal een hele andere wending, ook is de cast veranderd. Het is nog wel even wachten tot we de nieuwe afleveringen kunnen bingen, maar we hebben wel alvast de details van seizoen 4 voor je op een rijtje gezet.

Dit is de cast van seizoen 4 van Élite

Er is nog maar weinig bekend over Elite seizoen 4, maar er is al wel één ding verklapt: er komen nieuwe personages bij in het nieuwe seizoen. De leerlingen van Las Encinas hebben nog genoeg geheimen om een nieuw seizoen te vullen. En ze staan er niet alleen voor, want er komen dus een handjevol nieuwe scholieren aan in het vierde seizoen van 'Élite'. Helaas gaan we een heleboel van onze favoriete leerlingen van Las Encinas niet meer zien. Wel keren Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) terug. En nu zijn ook Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi aan de cast toegevoegd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Élite (@elitenetflix) op

Élite seizoen 4 op Netflix

In de laatste aflevering van seizoen drie kon je al zien hoe de leerlingen begonnen aan het nieuwe schooljaar na een vooruitblik van 'twee maanden later'. Het is niet duidelijk of Élite de draad vanaf daar oppakt, of dat er weer flashbacks komen, zoals in de vorige seizoenen.

Helaas is het nog niet bekendgemaakt wanneer het vierde seizoen wordt uitgezonden. Vanwege het coronavirus kan het wel even duren voordat we van nieuwe episodes kunnen genieten.

 

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Netflix

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved