News

EOTB-Evan vertelt openhartig over zijn heftige pestverleden

In de nieuwe aflevering van TALK TO MY MANAGER op YouTube, praat manager Luuk Wessels met Evan en Romey van Ex on the Beach. Evan krijgt een vraag over zijn jeugd en komt dan voorzichtig bij het onderwerp pesten. Evan geeft toe dat hij flink is gepest op de middelbare school. Benieuwd wat er vroeger precies speelde? Lees dan snel verder.

Interview EOTB-Evan middelbare schooltijd 

In het interview praat Evan over een foto van zichzelf van vroeger. Hij begint: “Je gaat me totaal niet herkennen, je gaat het zien, ik ben nu een compleet ander persoon.” Evan vertelt over zijn schoolleven: “Ik was nog maagd en had nog nooit iets met meisjes gedaan.” Hij was toendertijd een ‘gameverslaafd gastje’, zoals Evan het zelf zegt. Tijdens carnaval werd hij ‘ontgroend’ en daar werd hij ook gelijk voor het eerst verliefd. Waarschijnlijk was daar het omslagpunt voor Evan. “Daarna zei ik tegen mijn moeder dat ik moest veranderen. Ik onderging een make-over. Ik had lang haar en dat heb ik toen afgeknipt.” Evan nam een andere kledingstijl aan en kwam terug op school. “Mensen op school vroegen aan mij wie ik was, waarop ik zei dat ik al twee jaar bij hen op school zat.” 

EOTB-Evan:”Ik werd een keer ondersteboven in de prullenbak neergezet”

Die middelbare schooltijd was niet fijn voor Evan. Hij vertelt: “Ik ben super hard gepest op de middelbare school.” Daar bleef het niet bij. Evan werd op een gegeven moment heel erg depressief. “Dat was best wel next level. Ik kreeg toen een maatschappelijk werkster op school en het ging heel slecht met mij.” Evan zegt dat die 14 of 15 jaar was toen dit gebeurde. “Ik werd echt hard gepest. Ik werd zelfs een keer ondersteboven in de prullenbak neergezet.”

EOTB-Evan:”Ik heb iedereen teruggepakt”

Gelukkig voor Evan kwam er daarna een hele verandering en ging hij met een ander groepje om op school. “Ik sloot mezelf aan bij een stoer groepje. Daarna pakte ik iedereen terug.” Evan vertelt: “Die mensen mij hebben gepest kom ik soms tegen op festivals en die beamen dat ik nu toffe dingen doe. Het is gebeurd.”

Als laatst geeft Evan een tip aan de mensen die blijven hangen in het gepest worden. “Begin bij jezelf, ga sporten ook al geef je er geen reet om en ga research doen naar jezelf.”

Wil je de hele video bekijken? Bekijk het hier:

Op minuut 9:44 zie je de foto van Evan als scholier.

Watch on YouTube

Wist jij al dat Evan een vriendin heeft? Zie hier wie de gelukkige is. Hij is niet de enige want ook EOTB-ster Lynn heeft een vriend

Beeld: MTV 

Must reads 👀