Celebs

Monica Geuze geeft dochtertje Zara-Lizzy haar eerste designer tas

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Mikky Kiemeney en Frenkie vieren hun jubileum, Jennifer Aniston was helemaal klaar met haar personage in Friends, Geraldine Kemper post een pikante foto op haar Instagram en Monica Geuze geeft Zara-Lizzy een échte designer tas...

Mikky Kiemeney en Frenkie vieren hun jubileum

Mikky Kiemeney en Frenkie de Jong vierde afgelopen week hun jubileum. Mikky postte een oude foto van de twee, want die foto was precies vijf jaar geleden. Ze waren toen echt nog jonkies. Ze schrijft bij de post: ‘Onze eerste vakantie samen’. De lovebirds wonen momenteel in Barcelona voor Frenkie zijn voetbal carrière, maar Mikky had een lange tijd nodig om hier aan te wennen.  “Ik zat daar alleen en moest alles gaan ontdekken. Stel je niet aan, dacht ik dan. Je gaat toch niet zeuren tegen een vriendin die elke dag hard aan het werk is? Ik voelde me zó alleen", zei ze. Inmiddels is ze helemaal happy in de Spaanse stad en groeit haar eigen succes ook in een sneltreinvaart. Met een eigenkledinglijn ( MIKKY KI ) en als nieuwe columnist bij Glamour, kunnen wij dus wel zeggen dat zij ook flink timmert aan haar eigen weg.

Lees ook: Frenkie de Jong en Mikky Kiemeney hebben groot nieuws

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 June 2015, our first vacation together 👧🏼🧒🏼 #nofilter 🤪

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Jennifer Aniston was helemaal klaar met haar personage in Friends

Jennifer Aniston is een van de bekendste actrices ter wereld. Veel mensen zullen haar kennen van de populaire serie 'Friends'. Wij vonden haar personage als Rachel misschien dan wel helemaal geweldig, maar daar dacht Aniston soms wel anders over. "Ik kon niet meer van Rachel Green af komen en mensen zagen me als haar", vertelde ze. Ze was dan ook erg bang dat ze hierdoor geen andere klussen meer zou krijgen. Jennifer was na tien lange seizoenen dan ook helemaal klaar met Rachel, "Ik kon niet van haar ontsnappen. Daar kwam nog eens bij dat Friends overal te zien was, dus dat maakte het extra moeilijk. Ik heb wel eens gezegd dat ze op moesten houden met het uitzenden van die fucking show." Kijk hieronder de meest hilarische bloopers van Rachel Green. 

Geraldine Kemper post een pikante foto op haar Instagram

Geraldine Kemper, de 30-jarige blondine die velen van ons kennen van programma's zoals: Spuiten & Slikken en 3 op reis. O en natuurlijk niet te vergeten, haar deelname aan Expeditie Robinson. Afgelopen week postte Geraldine een opvallende foto. Nou opvallend, eerder naked... Op de foto die de plaatste zie je Geraldine helemaal naakt staan met de rug naar de camera. Ze schrijft bij de foto: 'Queen of the world'. Al haar fans zijn onder de indruk en ze krijgt ontzettend veel positieve reacties. Iemand reageert met 'Goeie bibs' en de ander zegt 'Wat een prachtige foto van een prachtige vrouw'. Al die positieve berichten doen Geraldine goed. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen of the world 🌍

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Monica Geuze geeft Zara-Lizzy een échte designer tas

Monica Geuze heeft afgelopen week een duur cadeau voor haar dochtertje gekocht. De almost 2-jarige Zara-Lizzy is nu al een echte fashionista. Ze mag zichzelf de trotse eigenaresse van haar eerste designer bag noemen, namelijk een Louis Vuitton speedy. Al hoewel ze waarschijnlijk nog geen idee heeft hoeveel waarde deze tas heeft..;) Het kan niet gek genoeg voor Monica, want de vlogster ging met deze designer tas ook nog even langs bij de vintagewinkel van Danie Bles. Daar is het schattige Louis Vuitton-tasje gepersonaliseerd met de initialen van Zara-Lizzy. Hoe leuk is dat?! Wij zijn stiekem wel een beetje jaloers, want kijk nou hoe gaaf deze Z.L. Speedy tas is!

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press, Instagram (@Monicageuze)

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved