Fashion

Lidl komt met eigen festivallijn en wij zijn fan

Dat de zomer van 2020 niet gaat bestaan uit toffe festivals en feestjes, daar leggen we ons maar bij neer. Dat betekent alleen niet dat je zomer geen feestje kan worden. Flaneren kunnen we ook in het park, met vrienden of lekker aan het strand. Dat vond Lidl ook, want ze hebben nu toffe sneakers, t-shirts, sokken én slippers op de markt gebracht! Hier lees je alles wat je moet weten over deze exclusieve fanwear van Lidl.

Lidl komt weer met fanwear waardoor je zomer een groot festival wordt

Hállo relax sessies in je tuin, het park of op het strand. Muziekje erbij. een fijne outfit en off we go! Hoe grappig is het om op het strand te zitten met lekkere comfi sokken van de Lidl, inclusief bijpassende slippers? Voor de echte die-hard fans hebben ze ook sneakers en een t-shirt ontworpen. Alles wat je nodig hebt voor een heus festival (in Tuinesië), right? ;-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lidl Nederland (@lidlnederland) op

De hele collectie is verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Zo is het shirt voor vrouwen getailleerd, al kun je als vrouw natuurlijk ook de mannenvariant dragen. Good to know: de T-shirts voor heren gaan tot maat XL en voor vrouwen tot L. De sneakers en slippers zijn voor vrouwen verkrijgbaar in maat 37 tot en met 41 en voor mannen in maat 41 tot en met 46. Je zorgen maken over je budget hoef je gelukkig niet, want de fanwear is – zoals je gewend bent van Lidl – goed geprijsd. De sokken zijn maar een euro per paar en de sneakers zijn 15 euro. Zo ben jij super budget proof helemaal ready voor een festival in je achtertuin ;-)

Lidl fanwear verkrijgbaar vanaf 2 juli 2020

Je moet nog wel even geduld hebben, want de fanwear is verkrijgbaar vanaf 2 juli, zowel in de winkels als online. Snel moet je waarschijnlijk wel zijn, want deze fancollectie is waarschijnlijk snel weg ;-)

Benieuwd naar nog meer gekke goodies van Lidl? Misschien is deze seascooter of gemotoriseerde zwemband wel wat voor jou ;-)

Bron: Lidl Nederland 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved