News

Deze seascooter van de Lidl is dé gadget van deze zomer

De zomer is in zicht, dus we maken ons weer klaar voor dagen in het water. In het water zwemmen is leuk, maar deze gadget maakt jouw zomerdag nóg veel leuker. Lidl verkoopt nu namelijk een seascooter. De scooter helpt jou door het water te scheuren en is een absolute musthave.

De seascooter in het zwembad gebruiken lijkt ons niet zo'n verstandig idee, want dat kan voor gevaarlijke situaties gaan zorgen. Maar met deze seascooter door het water gaan, terwijl je met een bootje op de zee dobbert? Dat moet toch kunnen. De seascooter is bedoeld voor duikers en snorkelaars, en gaat tot maar liefst 20 meter diepte.

Seascooter van de Lidl

De seascooter is van het merk Yamaha, en heeft een maximale snelheid van 3,2 kilometer per uur. Behoorlijk snel, als je het even vergelijkt met je eigen zwem-snelheid ;-). Het duurt 4 tot 6 uur om 'm op te laden, en als de seascooter eenmaal vol is, gaat hij bij normaal gebruik 1 uur mee. Ook zit er een beugel op voor een gopro, zodat je al je onderwateravonturen gemakkelijk vast kunt leggen. De scooter is geschikt voor personen van 16 jaar en ouder. Dus heb je die leeftijd nog niet bereikt, dan zul je helaas nog even moeten wachten. Je bestelt de seascooter via de website, voor €299.

Niet zo'n held wat betreft zwemmen onderwater? Dan is deze gemotoriseerde zwemband misschien wel wat voor je. Zó leuk!

lidl waterscooter
Bron, beeld: Lidl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved