News

Deze waterfontein (aka hontein) geeft jouw hond verkoeling deze zomer

Het wordt warm deze zomer. Heel erg warm. En dat merken we zelf, maar ook honden moeten het vol weten te houden tijdens de warme zomerdagen. Een beetje verkoeling kan daarom geen kwaad. Om jouw trouwe viervoeter lekker te verwennen tijdens de hete dagen, is er deze waterfontein. Dit wil je (hond) toch hebben?!

Dat hete zomerdagen best wel zwaar kunnen zijn voor honden is niets nieuws. Een hond kan niet zelf voor water zorgen, en is daarom heel erg afhankelijk van zijn baasje (van jou, dus). Je kunt je vast voorstellen dat het met zo'n dikke vacht niet echt lekker is om in de volle zon te liggen. En als jouw hond van water houdt, kun je 'm makkelijk verwennen.

Waterfontein voor honden

Om je hond te helpen, is er deze waterfontein (aka Hontein). Het werkt heel simpel. De 'Hontein' heeft een soort van pedaal, waar je hond met zijn/haar eigen voet op moet gaan staan. Wanneer het pedaal ingedrukt wordt, sproeit er water omhoog. Het is misschien even oefenen, maar het duurt vast niet lang voordat je doggy doorheeft hoe de fontein werkt. Er zitten 3 verschillende sproeiers op, dus je kunt qua sproeier ook nog eens afwisselen.

Je koopt de fontein voor €12,99 bij de Lidl. Een koopje, als je je realiseert dat het super verkoelend is voor jouw lieve hond. En zeg nou zelf: hoe schattig ziet het eruit om je hond te zien spelen met de fontein? Dat moet heer-lijk zijn.
 

Bron, beeld: Lidl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved